Menu
Achter de schermen / Binnenkijken / Blog in de spotlight  / Interieur inspiratie / Natuurlijk wonen / Stoer wonen / Woontrends / Woontrends 2018

Binnenkijken | Het vtwonen huis – Fris, natuurlijk en stoer

Binnenkijken | Het vtwonen huis 2017 - © Woonblog StijlvolStyling.com

Dinsdag 3 oktober was mijn eerste dag op de beurs, en ik ben er vrijwel de gehele week bij om voor jullie de nieuwste trends, tips en wooninspiratie voor de komende seizoenen te spotten. Want nu wij met zijn allen weer meer binnen zitten hebben veel mensen behoefte aan een gezelliger en mooier interieur. Ik heb de traditie om ieder jaar als eerste te gaan binnenkijken in het vtwonen huis.  Het is daar naar mijn idee altijd veruit het drukste van de hele beurs. Dus een extra vroeg bezoek, zeker als je wilt fotograferen, kan echt geen kwaad. Dit jaar een vtwonen huis vol stoere, natuurlijke en warme materialen. Uiteenlopend van industrieel tot bijna landelijk met een pittige twist.

Wat mij opviel dat het huis wel een stukje kleiner was dan afgelopen jaar, mede doordat het huis dit jaar vrijwel volledig gelijkvloers was. Toch mocht dit de pret niet drukken, want wederom hippe wooninspiratie te over! vtwonen dit jaar heel goed zien dat wonen ‘op de vierkante meter’ oftewel klein wonen ook heel sfeervol kan zijn. Er waren opvallend veel kleine en knusse hoekjes gecreëerd in het huis. Vol enthousiasme ging ik aan de slag met het fotograferen van mijn binnenkijker in het huis. Wat ik zelf erg leuk vond is dat ze er voor gekozen hebben om in de slaapkamer eens geen standaard ‘wit, grijs, beige’ kleuren te gebruiken, maar juiste en basis van verschillende roodtinten, oud roze en aubergine. Een hele warme kleurencombinatie waar ik zelf ook fan van ben. Het huis bestond uit een tuinkamer vol planten, een atelier met vide, een grote kinderkamer en glamoureuse slaapkamer, een grote woonkeuken, een zitkamer en een prachtige hal. Daarnaast lag er tussen de kamers in een kleine maar volledig volledig ingerichte studio in de stoere ‘urban’ woonstijl.

Ook dit jaar viel mij net als voorgaande jaren op dat er wederom meer planten zijn gebruikt voor de styling, daarnaast waren vintage items ook erg in trek en zijn de woonstijlen duidelijk klassieker aan het worden. Evenals het kleurgebruik.

Nieuwsgierig? Laat je inspireren door deze binnenkijker:

Binnenkijken in de vtwonen gallery & zitkamer

Binnenkijken in de vtwonen keuken

Binnenkijken in de vtwonen slaapkamer met badkamer-en-suite

Binnenkijken in de vtwonen tuinkamer

Binnenkijken in de vtwonen atelier

Binnenkijken in de vtwonen kinderkamer

Binnenkijken in de vtwonen studio

Shoptip: Shop hier de vtwonen collectie

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com