Menu
Balkon inspiratie / Kerst inspiratie / Winter / Wonen en seizoenen

Binnenkijken | Kerstdecoratie bij mij thuis (deel 1)

Binnenkijken bij | Kerstdecoratie bij mij thuis (deel 1) #diy #kerst - www.stijlvolstyling.com
Binnenkijken | Kerstdecoratie bij mij thuis (deel 1). 
Sinterklaas verlaat weer (bijna) het land en dat betekend voor mij het startsein om helemaal los te gaan in huis met de kerstversiering. Als styliste en blogger over interieur en feest styling laat ik jullie natuurlijk graag zien hoe het er bij mij thuis aan toe gaat als het gaat om de kerstversiering.

Ik pak graag groots uit wat kerstversiering betreft. Wij houden zo van dat echte kerstgevoel, die gezelligheid in huis. Kaarsjes aan, kerstmuziek op, een schitterende boom welke groot uitgedost is met veel versiering, overal decoratie’s die passen bij de kersttijd en natuurlijk lekkere hapjes en drankjes en gezelligheid van de mensen die ik het meest liefheb om mij heen.

Stiekem ben ik eigenlijk al begonnen met de voorbereiding, ik ben al verschillende keren sfeer wezen proeven in diverse tuincentra en winkels en heb ik alvast inkopen gedaan op de kerstshow afdeling van een groot bekend tuincentrum.
Ook heb ik in allerlei leuke bekende en minder bekende winkels kerst decoraties gekocht welke dan uiteindelijk bij elkaar gezien mij inspireren tot een zelf maak ideeën. Is het idee eenmaal geboren en heb ik de juiste spulletjes in huis dan is het een kwestie van dit idee uitwerken. Afgelopen weekend ben ik al heerlijk creatief bezig geweest en heb ik mijn favoriete krans van houten takjes versiert met leuke kerstdecoraties. Ook heb ik alvast versiering voor bij de voordeur gemaakt; rieten kerstklokken met daarin klepels gemaakt van bosjes kleine kerstballen en daaraan een glinsterende ster. Ook het balkon alvast versiert met lichtslang en een kleine kerstboom met mini kerstballen en clusterverlichting voor op onze tuintafel.
Het leuke vind ik zelf is dat ik de clusterverlichting ook heb gebruikt om één van onze lantarens te verlichten. Een erg sfeervol geheel al zeg ik het zelf, en wij zijn thuis dan ook erg blij met het resultaat. Aankomend weekend gaat de kerstboom op en natuurlijk post ik daarna foto’s van het eind-resultaat. Maar voor nu op Stijlvol Styling alvast de eerste ‘kerst decoratie bij mij thuis’ foto’s, enjoy!

Binnenkijken bij | Kerstdecoratie bij mij thuis (deel 1) #diy #kerst - www.stijlvolstyling.com
Binnenkijken bij | Kerstdecoratie bij mij thuis (deel 1) #diy #kerst - www.stijlvolstyling.comBinnenkijken bij | Kerstdecoratie bij mij thuis (deel 1) #diy #kerst - www.stijlvolstyling.com
Binnenkijken bij | Kerstdecoratie bij mij thuis (deel 1) #diy #kerst - www.stijlvolstyling.comBinnenkijken bij | Kerstdecoratie bij mij thuis (deel 1) #diy #kerst - www.stijlvolstyling.com
Binnenkijken bij | Kerstdecoratie bij mij thuis (deel 1) #diy #kerst - www.stijlvolstyling.com
Binnenkijken bij | Kerstdecoratie bij mij thuis (deel 1) #diy #kerst - www.stijlvolstyling.com
Binnenkijken bij | Kerstdecoratie bij mij thuis (deel 1) #diy #kerst - www.stijlvolstyling.comBinnenkijken bij | Kerstdecoratie bij mij thuis (deel 1) #diy #kerst - www.stijlvolstyling.com
Binnenkijken bij | Kerstdecoratie bij mij thuis (deel 1) #diy #kerst - www.stijlvolstyling.comBinnenkijken bij | Kerstdecoratie bij mij thuis (deel 1) #diy #kerst - www.stijlvolstyling.com
Binnenkijken bij | Kerstdecoratie bij mij thuis (deel 1) #diy #kerst - www.stijlvolstyling.com
Binnenkijken bij | Kerstdecoratie bij mij thuis (deel 1) #diy #kerst - www.stijlvolstyling.comBinnenkijken bij | Kerstdecoratie bij mij thuis (deel 1) #diy #kerst - www.stijlvolstyling.com
Binnenkijken bij | Kerstdecoratie bij mij thuis (deel 1) #diy #kerst - www.stijlvolstyling.comBinnenkijken bij | Kerstdecoratie bij mij thuis (deel 1) #diy #kerst - www.stijlvolstyling.com
Binnenkijken bij | Kerstdecoratie bij mij thuis (deel 1) #diy #kerst - www.stijlvolstyling.comBinnenkijken bij | Kerstdecoratie bij mij thuis (deel 1) #diy #kerst - www.stijlvolstyling.com
About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com