Menu
Balkon & Tuin inspiratie / Binnenkijken / Buitenkijken / Interieur inspiratie / Klein wonen / Woonnieuws

Binnenkijken | Scandinavische stijl strandhuis van House Doctor

Binnenkijken | Scandinavische stijl strandhuis van House Doctor - Woonblog StijlvolStyling.com 9beeld: House Doctor)

Wonen op de vierkante meter, inspiratie heb je hiervoor nooit genoeg omdat klein wonen nu eenmaal veel uitdagingen kent. Onlangs kwam ik dit schitterende kleine strandhuis tegen ingericht met de zomerse collectie van het Scandinavische woonmerk House Doctor. Al jaren één van mijn favoriete woonmerken.

Hip en stijlvol een kleine ruimte inrichten

Op een paar vierkante meter laten zij in deze vakantiewoning zien hoe je toch heel stijlvol en functioneel een kleine ruimte kunt inrichten met meubels en accessoires. Door gebruik te maken van ronde vormen zoals de bijzettafels en grote ronde spiegel oogt het al snel een stuk ruimtelijker. Door slim om te gaan met kleine lege ruimtes tussen meubels zorg je voor extra opbergmogelijkheden zoals ook te zien is in dit huis bijvoorbeeld middels de stoere keuken trolley. Een van de styling technieken die ik zelf graag gebruik zie je hier ook perfect terug; Binnen en buiten combineren in sfeer en kleur, zo oogt het niet alleen ruimtelijker. Je betreft ook jouw woonomgeving bij jouw interieur waardoor je meer eenheid creëert. In dit huis is dat mooi te zien in kleurgebruik en de luchtige materialen. Laat je inspireren door deze stijlvolle, stoere en moderne vakantiewoning.

Beelden/ bron: House Doctor

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com