Menu
Binnenkijken / Interieur inspiratie

Binnenkijken | Thuis bij Femke (deel 2)

Binnenkijken | Thuis bij Femke (deel 2) - Woonblog StijlvolStyling.com

Binnenkijken | Thuis bij Femke (deel 2).
Graag neem ik jullie mee door de rest van mijn huis. Om te beginnen bij de keuken. Zelf vind ik onze keuken niet echt interessant. Ik had hem ook graag groter gewild. Het is een hoogglans witte keuken met een antraciet (houtlook) werkblad. De keuken grenst aan de woonkamer, dus ik hou hem graag rustig. Ik heb de muur tegenover het keukenblok opgeleukt door er planken aan te hangen. Het zijn witte planken, tegen een witte muur, met… hoe toepasselijk, witte keukenspullen er op. Zo heb ik de keuken toch op een, voor mij, verantwoorde manier weten te stylen.

Binnenkijken | Thuis bij Femke (deel 2) - Woonblog StijlvolStyling.com

Dan gaan we vanuit de woonkamer de gang in. Hier grenzen drie kamers, de badkamer en het toilet aan. Van de eerste kamer hebben wij een soort van kledingkamer gemaakt. Hier staat een grote kledingkast en kledingrekken, waar wij al onze kleding en schoenen op kunnen bergen.

De tweede kamer wás onze studeerkamer. En de derde kamer wás onze slaapkamer. Dit is sinds kort omgewisseld. Want waarom van de grootste kamer de slaapkamer maken, terwijl er alleen maar een bed staat. En een kleinere slaapkamer is toch veel knusser!? (Zo breng ik dat dan thuis over, zodat mijn vriend instemt met wéér een hele ‘verbouwing’).
Daarnaast heb ik meer ruimte nodig voor mijn werk, en die ruimte heb ik mij dus sinds kort toegeëigend. Van de grootste kamer heb ik nu dus een fijne werkkamer gemaakt. Dat is nog een lopend projectje, want hij moet nog wel helemaal gestyled worden.

Zowel de woonkamer, als de drie overige kamers sluiten aan op ons ‘terras’. Dit is een terras van ongeveer zeventien meter lang en zo’n vier meter diep en dient als onze tuin. Iedere kamer beschikt ook over deuren die op dat terras uitkomen. Hoe dat terras er uitziet, dat gaan jullie natuurlijk nog een keer zien in een volgende blog.

De badkamer is redelijk standaard, wit met antraciet. Zo ook het toilet. In de badkamer mis ik een bad. Dus dat is één van de puntjes die we meenemen tijdens de zoektocht naar een koopwoning. En tot die tijd, maak ik het thuis gezellig en verbouw en verplaats ik de boel zo nu en dan gewoon!

Binnenkijken | Thuis bij Femke (deel 2) - Woonblog StijlvolStyling.com

Binnenkijken | Thuis bij Femke (deel 2) - Woonblog StijlvolStyling.com

Binnenkijken | Thuis bij Femke (deel 2) - Woonblog StijlvolStyling.com

Binnenkijken | Thuis bij Femke (deel 2) - Woonblog StijlvolStyling.com


Binnenkijken | Thuis bij Femke (deel 2) - Woonblog StijlvolStyling.com
Leuk? Bekijk hier deel 1 van de binnenkijker bij Femke thuis.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com