Menu
Binnenkijken / Interieur inspiratie

Binnenkijken | Thuis bij Miranda

Binnenkijken | Thuis bij Miranda.
Dit is hem dan, mijn eerste blog die ik schrijf voor Stijlvol Styling. En hoe kan ik jullie het beste kennis laten maken met mij? Juist jullie laten binnenkijken in mijn huis! Een huis laat immers heel goed zien wie en hoe je bent. Ik woon al bijna 7 jaar in dit appartement die in de jaren “50 is gebouwd. In eerste instantie was dit appartement gebouwd voor arbeiders van de textielfabriek die hier jaren heeft gestaan. Nu deze al meer dan 20 jaar is gesloten zijn er al veel bewoners gekomen en gegaan, de laatste oorspronkelijke bewoonster is verhuisd nadat wij erin kwamen. Het appartement telt 6 appartementen en ik bevind mij op de eerste verdieping. Heerlijk is dat! Ik kijk lekker uit over de huizen aan de overkant, en voel me echt vrij. Het gebouw heeft nog wat oude elementen waar ik erg van hou. Neem de mooie glas in lood deur in de onze woonkamer. Hier viel ik direct voor!

In mijn woonkamer heb ik een prachtige bank en 1 loveseat staan van Montel. Ik ben daar nog elke dag ontzettend blij mee. Stiekem moet ik wel toegeven dat de love seat echt “mijn” favoriete plek is. Heerlijk languit tv kijken, boeken lezen, wijntje drinken .. Er wordt in geleefd zal ik maar zeggen! Verder omschrijf ik mijn woonstijl als eigen. Ik heb er mooie vintage items in staan. Dit in combinatie met mooie kussens, accessoires maakt het een goede mix van oud en nieuw. Neem mijn rohe chair in combinatie met het schapenvacht dit maakt een fijn leesplekje! De keuken hebben we nu zo’n 5 jaar geleden verbouwd. Toen we hier in kwamen zat er een schreeuwend rode keuken in, en bij het slopen kwamen we erachter dat dit ook het allereerste keukenblok was van dit huis. Hoogste tijd voor vervanging dus! We hebben hier een hoogglans witte keuken in gezet met een hout look keukenblad (inmiddels is onze wens een betonnen werkblad). Op de vloer ligt een echt granieten tegelvloer, extra grote tegels. Dit hebben we bewust gekozen zodat het wat ruimer lijkt. Verder staat in de keuken een stoere teakhouten tafel met daaraan verschillende stoelen en een kruk.

Boven heb ik 3 slaapkamers, met 1 jaja “walk in closet”. Hier staan aan beide kanten grote kasten die gemaakt zijn van steigerhout. Hier kan ik bijna alles kwijt. Als we weer naar beneden gaan, en de trap achter af lopen kom ik in een grote tuin. Hier staat echt de hele dag zon, een super fijne plek om in de zomer te zitten.

Nieuwsgierig? Hierbij een kleine fotoimpressie .. Enjoy!

Binnenkijken | Thuis bij Miranda. - Woonblog StijlvolStyling.com

Binnenkijken | Thuis bij Miranda. - Woonblog StijlvolStyling.com

Binnenkijken | Thuis bij Miranda. - Woonblog StijlvolStyling.com

Binnenkijken | Thuis bij Miranda. - Woonblog StijlvolStyling.com

Binnenkijken | Thuis bij Miranda. - Woonblog StijlvolStyling.com

Binnenkijken | Thuis bij Miranda. - Woonblog StijlvolStyling.com

Binnenkijken | Thuis bij Miranda. - Woonblog StijlvolStyling.com

Binnenkijken | Thuis bij Miranda. - Woonblog StijlvolStyling.com

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com