Menu
Binnenkijken / Blog in de spotlight  / Ondernemen / SBZ Interieur Design / Shop the look / Thuis kantoor

Binnenkijken | Susanne’s ‘urban jungle’ thuiswerkplek

Binnenkijken | Susanne's nieuwe thuiswerkplek - Woonblog StijlvolStyling.com

Afgelopen jaar werd het toch echt eens een keer tijd om mijn knusse plekje aan de keukentafel te verruilen voor een echte volwaardige thuiswerkplek. Want ook al ben ik veel onderweg, ontwerpen en bloggen doe ik het liefst vanuit huis. Het grootste nadeel van werken aan de keukentafel is niet alleen de slechtere zithouding, je hebt ook nog eens na een thuiswerkdag het gevoel zowel op je werkplek te eten als te werken. Dit ondanks dat je met je gezin aan tafel zit. Mijn buffetkast in de woonkamer moest daarom wijken voor een stoere thuiswerkplek. Zo heb ik nog steeds aandacht voor mijn dochtertje wanneer ze thuis is en kan ik behoorlijk wat werk verzetten in een prettige en huiselijke omgeving. Voor mij ideaal! Want juist dat huiselijke is voor mij een inspiratiebron. In deze blog kun je bij mij thuis binnenkijken op mijn nieuwe thuiswerkplek en vertel ik je welke meubels, verlichting en accessoires ik heb gebruikt voor het stylen van mijn eigen stoere ‘urban jungle home office’. Kijk je mee?

Shop-the-look | Susanne’s urban jungle home office

  • De twee steiger-houten planken heb ik zelf uitgezocht, uit een grote houtstapel en meteen op maat laten zagen bij een steigerhout-handel.
  • De betaalbare en super mooie cognac leren plankendragers bestelde ik via Bol.com (echt een aanrader!)
  • Voor het retro effect koos ik voor een replica van de bekende klassieker op design gebied; De mooie ‘Jielde lamp’ ook gekocht via Bol.com, zie: wandlamp in de kleur groen
  • Het retro bureau is de Oxfort zwart van BePureHome gekocht via Fonq.nl. (Dit bureau is er trouwens ook in essen hout en betongrijs)
  • Het bureau heb ik gecombineerd met de comfortabele vergaderstoel van Zuiver, type: Syl (grijs/ cognac) gekocht via Fonq.nl
  • Woonaccessoires zijn van o.a. Serax, Lifestyle en de Braxton Home Collection. Deze merken zijn verkrijgbaar via vtwonen.nl
  • Elektronische werkplek inrichting zoals MacBook pro, het Apple Wired Keyboard kocht ik een tijdje terig via o.a. Bol.com
  • Planten zijn de o.a. Muelenbeckia Maori, Calathea (luchtzuiverende plant!), Peperomia, Chinees lantarenplantje en diverse vetplantjes o.a. te koop via Plantje.nl en het tuincentrum.

Extra shoptips voor jouw thuiswerkplek:

Wil je nog verder binnenkijken bij mij thuis? Dat kan in deze binnenkijker blog.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com