Menu
Balkon & Tuin inspiratie / Samenwerking / Tuintrends

Tuin inspiratie | Dé Loungeset trends voor 2017

Buitenleven | Dé Loungeset trends voor 2017 - Woonblog StijlvolStyling.com
Zo langzaamaan kruipt de buitentemperatuur weer omhoog. Tijd om naar buiten te gaan! Maar hoe richt je je terras nu stijlvol in? En hoe zorg je er voor dat je zo lang mogelijk comfortabel buiten kunt loungen? Anno 2017 zijn er vele mooie en multifunctionele lounge oplossingen voor in de tuin, lees snel verder!

Ontspannen en loungen in de tuin

Buitenshuis loungen is een trend die al jaren in opkomst is. Met een toenemende mate van hectiek in ons dagelijks leven is het natuurlijk ook erg prettig om, direct na het werk, in je bekende omgeving tot rust te kunnen komen. Daarbij wordt de tuin, het balkon en het terras steeds meer een verlengstuk van de woonkamer. Tijd voor een trendupdate.

Buitenleven | Dé Loungeset trends voor 2017 - Woonblog StijlvolStyling.com

Trendupdate 2017 lounge tuinmeubels

 1. Weerbestendige, all weather loungesets
  Loungesets moeten natuurlijk tegen een regenbuitje kunnen. Maar wil je er echt geen omkijken naar hebben, dan kies je voor een all weater loungesetje. Zo hoef je niet steeds met kussens van buiten naar binnen te sjouwen. Binnen een uur of twee zijn ze weer droog. En bovendien hebben deze moderne all weather setjes de luxe uitstraling van een mooie lounge bank voor binnen. 
 1. Multifunctioneel loungen in een moderne stijl
  Een loungeset voor buiten moet uiteraard comfortabel zitten, maar moet zeker ook mooi zijn. In 2017 zijn er veel lounge tuinmeubels te verkrijgen met handige functies die zeker niet de hoofdprijs kosten. Denk bijvoorbeeld aan verstelbare rugleuningen, handige vakjes voor het opbergen of uitschuifbare tafels. Ideaal!

Buitenleven | Dé Loungeset trends voor 2017 - Woonblog StijlvolStyling.com

 1. Innovatieve vormen en materialen
  Dit jaar voeren de lichtere kleurstellingen en strakke lijnen de boventoon. Dé ideale combinatie van loungen en dineren vind je in een lounge dining set opstelling. Dit is een hoge loungeset met het comfort van een loungebank. Dat is een stuk fijner met opstaan. Lounge diningsets zijn prachtig én extra comfortabel. Tip: Bekijk online vele aanbieding loungesets. 
 1. Je lounge avonden verlengen
  En wanneer je dan eindelijk lekker zit, dan wil je natuurlijk zo lang mogelijk van je avond genieten. Denk dan ook eens aan een stijlvolle terrasverwarming. Bijvoorbeeld met een lounge vuurtafel op gas: met één knopje te bedienen en de hele avond een natuurlijk haardvuur. Wie lust er nog een wijntje?

Buitenleven | Dé Loungeset trends voor 2017 - Woonblog StijlvolStyling.com

Wat zijn dé populaire lounge kleuren van 2017?

De kleurstellingen van 2017 voor lounge meubels voor buiten zijn iets lichter en natuurlijker dan voorgaande jaren, waarin antraciet de boventoon voerde. Denk bijvoorbeeld aan lichtgrijs, wit en de naturel tinten lichtbruin. Een opvallende, originele touch kan je vervolgens eenvoudig aanbrengen door een aantal felgekleurde, of juist pasteltinten sierkussentjes neer te leggen. Om het geheel af te maken, kan je je loungeset op een mooi buitenkleed neerzetten. En natuurlijk mag een dienblad met stijlvolle kaarsen, heerlijke hapjes en drankjes niet ontbreken.

Kortom: op naar de zomeravonden!

Gesponsorde blog in samenwerking met Tuinmeubelland

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com