Menu
Balkon & Tuin inspiratie / Balkon inspiratie / Buitenleven / Tuintrends

Tuin inspiratie | De nieuwe IKEA tuin collectie

Buitenleven | De nieuwe IKEA tuin collectie - Woonblog StijlvolStyling.com
Terwijl de zomer nog mijlenver weg lijkt, biedt IKEA al volop inspiratie voor een vrolijke en kleurrijke start van een zonnig buitenseizoen. Zie je jezelf al barbecueën met vrienden op die zwoele zomeravond, lekker een boek lezen op je nieuwe zitzak of kruiden kweken in je eigen moestuin? Vanaf februari 2016 zijn er bij IKEA weer volop nieuwe producten verkrijgbaar voor een geweldige lente en zomer in de tuin, op het terras en op het balkon.

De hoogte in
In het SALLADSKÅL plantenrek en de bijbehorende plantenbakken groeien je kruiden en planten tot grote hoogte. Weinig ruimte? Ga dan voor een verticale moestuin met de grijze JORDGUBBE potten, die je eenvoudig op elkaar kan stapelen. Wit, grijs of toch wat meer kleur? De SOCKER sierpotten zijn komend seizoen ook in lichtrood en lichtblauw verkrijgbaar.

Barbecueën in het gras met de IKEA tuin collectie

Heerlijk uit eten in je eigen tuin of op je eigen balkon? De compacte KORPÖN barbecue is eenvoudig in gebruik en staat stevig in het gras of op tafel. Ideaal als je iets minder ruimte hebt! Je kan de oranje of grijze VÄSTERÖN bank en kruk daarbij gebruiken als tafel om al het lekkers op uit te stallen.

Keuken op het terras

Als je deze zomer naar buiten verhuist, laat je dan inspireren door de ÄPPLARÖ serie. De donkerbruine meubels van duurzaam massief hout passen zowel op een groot als klein terras. Met de nieuwe ÄPPLARÖ opbergkast creëer je handige opbergruimte in je buitenkeuken. De kast combineert prima met de ÄPPLARÖ / KLASEN houtskoolbarbecue.

Aan tafel

Een diner buiten is niet compleet zonder bijpassend servies. De borden, mokken en kommen van de SOMMAR 2016 serie zijn helemaal in stijl met de blauwwitte kussens uit dezelfde serie. En als het vroeg donker wordt, zorgt de SOLVINDEN buitenverlichting op zonne-energie voor wat extra sfeer.

Zak maar lekker onderuit met IKEA

Zak lekker onderuit op je balkon op de nieuwe BUSSAN zitzak, die is uitgevoerd in warm oranje of fris grijs. Ook de iconische IKEA PS VÅGÖ tuinstoel heeft een nieuwe kleur gekregen. Naast de klassieke witte uitvoering is deze nu ook verkrijgbaar in een grijze variant.

Wat vind jij van de nieuwe IKEA tuin collectie?

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com