Menu
Balkon & Tuin inspiratie / Buitenleven / Gastblog / Samenwerking

Buitenleven | Maak kennis met de charmante barrel sauna

Buitenleven | Maak kennis met de charmante barrel sauna - www.stijlvolstyling.com #woonblog
Maak kennis met de charmante barrel sauna. De barrel sauna is een echte eyecatcher voor in de tuin. Saunaliefhebbers kunnen hun hart ophalen met zijn mooie ronde vorm, compacte design én betaalbare prijs. Dit type buitensauna is momenteel zelfs één van de meest populaire sauna’s wereldwijd. De naam ‘barrel’ betekent in het Engels ‘vat’. Het design van de barrel sauna is afgeleid van een wijnvat.

De houten barrel sauna’s worden vaak gemaakt van Canadees Red Ceder hout. Deze houtsoort is zeer geschikt voor buiten en zorgt voor een traditioneel Finse saunagevoel. Binnenin de ronde buitensauna ervaar je volledige ontspanning en warmte. Je lichaam gaat zweten waardoor afvalstoffen uit het lichaam worden gevoerd.
Buitenleven | Maak kennis met de charmante barrel sauna - www.stijlvolstyling.com #woonblog
Een voordeel van de ronde wijnvat vorm van de barrel sauna, is dat deze van binnen sneller opgewarmd is. De warmte circuleert optimaal en de ruimte is kleiner dan een vierkante sauna. Buiten in de tuin staat de barrel sauna erg mooi. Het is een ware eyecatcher. Sommige barrel’s hebben een elektrische kachel. Andere een traditionele saunakachel. Hij is verkrijgbaar voor 2 tot 6 personen.

Wil jij ook van een barrel sauna genieten of van één van de andere wellness faciliteiten die er zijn voor in jouw eigen tuin.
Voor meer informatie of shoppen voor jouw tuin ga naar één van Nederlands grootste tuinspecialisten: Fonteyn.nl

Bron beelden: spablog
Dit is een blogpost in samenwerking met: Fonteyn Outdoor Living Mall – 35000m2 Outdoor Living Mall

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com