Menu
Balkon & Tuin inspiratie / Buitenleven / Review / Samenwerking / Tuinieren

Tuin inspiratie | Stadstuinieren met balkon tuingereedschap

Buitenleven | Stadstuinieren met balkongereedschap - Woonblog StijlvolStyling.com
Super handig, hier worden wij heel erg blij van! Speciaal voor (stads)balkons, terrassen, veranda’s en kleine tuinen presenteerde  GARDENA onlangs een multifunctionele balkonset met tuingereedschap. En die hebben wij al in ons bezit! Niet alleen ideaal voor tuinieren op een balkon maar ook om mee te nemen naar klanten waar wij momenteel naast een stijlvol interieur ook de veranda, het balkon of buitenterras van een styling make-over voorzien. Zo zijn binnen en buiten weer in balans. De handige set bevat een schepje, een krabber, een snoeischaar en een stoffer. Het deksel kan je bovendien gebruiken als veegblik. Alle gereedschappen hebben een ergonomisch handvat met softgrip elementen en liggen optimaal in de hand.

Praktische balkonbox

Het schepje en de krabber (voor omwoelen van potgrond) zijn smal en compact; ideaal voor gebruik in potten en bloembakken. De snoeischaar is door zijn smalle kop ideaal voor het secure knipwerk. Met de stoffer met zachte borstelharen zorg je dat het balkon of terras er netjes bij ligt. Het deksel (opveegblik) is voorzien van een zachte rubberen lip. Je veegt echt al het vuil op en blijft er geen rommel achter. Naast deze producten bleef er in de balkonbox nog voldoende ruimte over voor een extra kleine snoeischaar en een setje tuinhandschoenen. Want ook die heb ik graag bij de hand. De balkonbox kun je overigens eenvoudig aan een muur bevestigen of neerzetten op jouw balkon.

Grote opschepper

Nog een tip! Heb jij ook altijd zoveel moeite met grote scheppen aarde en hydrokorrels op je tuinschep houden wanneer je deze rechtstreeks uit de zak haalt? Met de ‘grote opschepper’ oftewel de XL tuinschep van GARDENA is dit probleem ook meteen verledentijd. Erg handig want hydrokorrels en aarde in een grote pot scheppen wil nog wel eens lang duren met een kleine schep en een hoop rommel geven. Daar heb ik met deze schep geen last meer van en door het ergonomische handvat pakt hij ook nog eens fijn vast. Aanrader!

Shop tips voor (stads)tuinieren:

Blog in samenwerking met Gardena.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com