Menu
Balkon & Tuin inspiratie / Buitenleven / Tuintrends

Tuin inspiratie | Tuintrend – De relaxtuin vol Eco Luxe

Buitenleven | Tuintrend - De relaxtuin vol Eco Luxe - Woonblog StijlvolStyling.com

Buitenleven | Tuintrend – De relaxtuin vol Eco Luxe.
Naar buiten kijkend denk ik vooral; blijf lekker binnen! Maar zoals al eerder gezegd je kunt ook best in het najaar en de winter genieten van jouw tuin met een kop warme chocolademelk, een plaid en een goed boek. Ook al wil je geen uren buiten zitten, dan is het alsnog fraai om ieder geval als je naar buiten kijkt vrolijk te worden van een goed uitziende tuin, toch? Eerder vertelde ik je al over de tuintrends ‘de nieuwe wildernis‘ en ‘de kleurrijke herfsttuin‘ en deze blog gaat over de derde en laatste tuintrend die momenteel gaande is namelijk ‘de relaxtuin welke is geïnspireerd op de  groen wonen van trend van 2015 ‘Eco Luxe’. Deze tuin vol comfort en luxe heeft een pure uitstraling. In de relaxtuin hebben tuinmeubels een strakke vormgeving en zijn accessoires gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen. Natuurtinten overheersen en een goud-, zilver- en koperkleurige accent zorgt voor een luxueuze uitstraling. Door de tuin of het terras te voorzien van bijpassende herfstbloeiers (en straks winterbloeiers) oogt de tuin ook in het najaar en winter fris en puur.

Buitenleven | Tuintrend - De relaxtuin vol Eco Luxe - Woonblog StijlvolStyling.com

Luxe en een moderne uitstraling met geel, wit en evergreens als de Laurier

Bij deze tuin kies je voor een basis van groen, geel en wit. Voeg voor een echte eyecatcher ook eens koper toe als accentkleur, bijvoorbeeld met een pot of schaal in koperkleur. Voor je tuintafel kies je bij voorkeur voor een hotel onbehandelde tuintafel eventueel van gerecycled hout want deze tuintrend is niet voor niet gerelateerd aan ‘Eco luxe’. Op de tafel zet je potten met witte en gele violen, een flinke bolchrysant en rondom de tafel en op het terras laurierboompjes (groenblijvend!) en witte parelbesjes in een hoge pot. De windlichten met planten in plaats van kaarsen vormen de finishing touch en geven je tuin een moderne, verzorgde en gezellige uitstraling.

Geniet van jouw tuin en/of terras!

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com