Menu
Balkon & Tuin inspiratie / Buitenleven / Groen wonen

Tuin inspiratie | Decoratie voor bij de voordeur, welkom thuis!

Maak het sfeervol en gezellig bij de voordeur. En kom zelf (nog) fijner thuis. In de donkere dagen van de herfst en winter is gezelligheid nog belangrijker. Geef daarom ook wat aandacht aan je entree. Zet leuke potten bij de voordeur met winterharde planten, leg er pompoenen bij of maak het eens gezellig met een mooie krans. Geef ook je huisnummer+familienaam bordje een make-over. Daarvoor en meer… in dit artikel inspiratie voor een ‘welkom thuis’ gevoel bij je voordeur.

Pas je decoratie aan de sfeer van het seizoen aan. Dit hoeft echt niet duur te zijn om elk seizoen fijn met de styling van de ruimte rond je voordeur aan de slag te kunnen gaan. Met het grauwe weer en de herfst op komst zijn pompoenen ideaal om het gezellig te maken bij de voordeur, geef je meteen dat echte herfst sfeertje aan je voordeur.Ook leuk voor wie Halloween viert. Combineer met bol chrysanten in herfst kleuren, lantarens, blokken hout en rieten manden.

Suggestie seizoensdecoratie voor de overige 3 seizoenen:
In de winter kerstkransen en lantarens, in voor het voorjaar plantzakken met lente bloembollen, en in de zomer lantarens en potten met zomerbloeiers of helmgras.

 
Zet potten met een mooie plant zoals de buxus aan weer zijde van je voordeur op een sokkel, dit geeft een luxe uitstraling. Ook kransen zijn ideaal om meteen een stijlvolle en welkome sfeer te creëren. Gedroogde kransen gaan erg lang mee. In september is ook de tijd om je hortensia (afhankelijk van de soort die je hebt) te snoeien ook deze bloemen kun je laten drogen en verwerken in een krans. 
 
Tuin inspiratie - Magical Hortensia - Stijlvol Styling - door Susanne Bolkestein - Zum Vorde
Tuin inspiratie | Geranium vol kleur en geur -StijlvolStyling.com
About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com