Menu

Contact

Woonblog StijlvolStyling.com | Styling & photo: Interieur stylist Susanne © SBZ Interieur Design

Waarmee kan ik je helpen?

Woonblog StijlvolStyling.com heeft meer dan 55.000 enthousiaste blog lezers per maand en een miljoenenpubliek in voornamelijk Nederland en Vlaanderen verdeelt over verschillende sociale media kanalen.
Sinds 2013 is deze woonblog niet meer weg te denken uit de Top 10 lijsten van meest gewaardeerde woonblog’s van Nederland. Wij hebben een betrokken lezers en lezeressen. Stijlvol Styling is volledig organisch gegroeid. Wij richten ons voornamelijk op de niches interieur, groen wonen en tuin. Daarnaast kun je op onze website veel blogs terug vinden over trends en lifestyle in relatie tot wonen.

Zakelijk (Samenwerken met bloggers)

Wij staan open voor samenwerkingen met bedrijven. Speciaal hiervoor kun je per email toegang tot een uitgebreide media kit opvragen met achtergrond informatie, actuele bezoekerscijfers en tarieven m.b.t. adverteren. Mail naar Susanne op mailadres: info@stijlvolstyling.com voor meer informatie.

FAQ:

 • Onze advertentie mogelijkheden betreffen voornamelijk: Advertorials, editorials en een losse SEO link-plaatsing.
  Product reviews zijn alleen in combinatie met een editorial afname mogelijk.
 • ‘Gratis content’ plaatsen wij niet, je kunt in plaats hiervan onze media kit opvragen met de actuele advertorial en editorial tarieven. Aanleveren van ‘gastblog’ is mogelijk hiervoor rekenen wij het actuele advertorial tarief.
 • Voor linkruil kun je onze media kit opvragen met de actuele link-plaatsing tarieven.
 • Ander leuk idee voor een samenwerking? Laat het ons weten.

Persoonlijk

Heb jij vragen, tips of aanvullingen voor Stijlvol Styling? Laat het mij gerust weten. Contact opnemen kan door een reactie achter te laten onder de desbetreffende blog, via het formulier onderaan deze pagina of mail Susanne op: info@stijlvolstyling.com

Informatie over ons privacybeleid en onze voorwaarden kun je hier vinden:

Interieuradvies, ontwerp & styling

Naast mijn op woonblog Stijlvol Styling geef ik in het dagelijks leven ook ‘offline’ styling tips en interieuradviezen aan huis onder de naam SBZ Interieur Design. Kun jij wel een persoonlijk en creatief advies gebruiken om zelf aan de slag te gaan met jouw interieur of dit nu voor jouw woning of werkruimte is? Kan ik jou helpen met een complete make-over? Organiseer je een hip (small) event of dit nu privé of zakelijk is? Ben je voor een commerciële opdracht opzoek naar een ervaren stylist?
Via de website van SBZ Interieur Design vind je heel veel informatie over onze diensten en services. Daarnaast kun je vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.
Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en wie weet ben ik de juiste persoon om jou te helpen.
Contact opnemen met Susanne voor (aan)vragen m.b.t. SBZ Interieur Design kan via: info[@]sbzinterieurdesign.nl – Verwijder de []

  Uw naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Uw email (verplicht)

  Email onderwerp

  Uw bericht/ vraag (verplicht)


  Wij slaan jouw gegevens en informatie op zodat wij een passende reactie terug kunnen sturen. Lees voor meer informatie over de bewaartermijn van gegevens/informatie en specifieke doelen hiervan het privacy statement en onze algemene voorwaarden/ leveringsvoorwaarden.

  No Comments

   Reageer op deze blog