Adverteren woonblog Stijlvol Styling

 

Tip! Vraag per email mijn media kit op. Hierin staan de actuele bezoekcijfers, mogelijkheden qua samenwerken/adverteren en de bijbehorende tarieven. 

Samenwerken met woonblog Stijlvol Styling

StijlvolStyling.com heeft momenteel zo'n 65.000 lezers per maand. Stuk voor stuk enthousiaste liefhebbers van interieur, tuin, baby- & kinderkamer, seizoen & groen gerelateerde onderwerpen. Stijlvol Styling heeft regelmatig succesvolle samenwerkingen met kleine en grote bedrijven uit de woon- en tuinbranche. Ik ben kritisch in met wie ik  samenwerk om te zorgen dat een bedrijf zo goed mogelijk past bij mijn eigen stijl, visie, niche en doelgroep. Meer informatie over de mogelijkheden en actuele tarieven staan omgeschreven in mijn media kit.

Meer achtergrond informatie over mij persoonlijk staat beschreven op de 'about Susanne' pagina.

Susanne - Stijlvol Styling woonblog Persdag/ beurs georganiseerd?

Als interieurontwerper, stylist en professioneel blogger ga ik graag op pad om nieuwe inspiratie op te doen. Hiervoor bezoek ik graag persdagen, bijzondere (winkel) openingen, beurzen en evenementen gerelateerd aan lifestyle en wonen. Heeft u een inspirerend event en/of persdag in de planning staan? Nodig mij gerust (vrijblijvend) uit en wie weet kan ik er als 'blogger/ pers' bij aanwezig zijn. Uiteraard kom ik 'gewapend' met een goede fotocamera want wat is nu een professioneel blogger zonder mooie foto's. Heeft u een leuk idee voor een evenement of persgelegenheid en kunt u mijn hulp hierbij juist goed gebruiken? Bijvoorbeeld met de styling van een event als als gastspreker? 
Neem dan ook gerust vrijblijvend contact op.

 


Contactgegevens:

Stijlvol Styling - Woonblog
Contactpersoon: Susanne Zum Vörde
Stijlvol Styling is gevestigd in: Uithoorn (NH, nabij Amstelveen)
Voor contact mail naar: info@stijlvolstyling.com of gebruik het contactformulier op de contactpagina.

Stijlvol Styling ingeschreven bij de KvK Amsterdam onder nummer: 60107146
Wij beschikken over een BTW-nummer.

Nog geen berichten.

Geef een reactie