Menu
Design & exposities / Er-op-uit / Interieur inspiratie / Samenwerking

Er op uit | Beurs Eigen Huis Najaarseditie 2019

Er op uit | Beurs Eigen Huis Najaarseditie 2019 - woonblog StijlvolStyling.com (beeld: Beurs Eigen Huis)

Er op uit | Beurs Eigen Huis Najaarseditie 2019
Het woonseizoen barst weer los met tal van woonbeurzen en ik heb er onwijs veel zin in ook weer heel wat kilometers te struinen tussen trends, nieuwe collecties en creatieve mensen.
Één van de woonbeurzen die je als trotse bezitter van een nieuw huis echt niet mag missen is Beurs Eigen Huis in de jaarbeurs Utrecht. Van 20 t/m 22 september 2019 kom je hier als nieuwsgierige woonliefhebber weer volledig aan je trekken op verbouw- en woongebied als je op zoek bent naar informatie en inspiratie. Of je nu de trotse bezitter bent van een bouwkavel, net als ik een nieuw huis hebt gekocht of al langere tijd trotse eigenaar bent van een eigen bestaande woning. Op deze beurs is er voor ieder wat wils die bouw- of verbouwplannen heeft.

Realiseer je droomhuis met een passend advies van a tot z

Beurs Eigen Huis biedt al jaren een totaalconcept zodat ze je van a tot z helpen jouw droomhuis te realiseren.
Er zijn ieder jaar thema pleinen waar je in totaal maar liefst 250 experts op woongebied kunt ontmoeten, zelf mocht ik ook al eerder als blogger en vakspecialist op één van de pleinen staan om een presentatie te geven.

Leuke aan deze beurs is het diverse publiek en aanbod waardoor je van bouwkavel tot nieuwbouwhuis hier terecht kunt. De professionals op de pleinen geven advies op maat en laten je kennis maken met noviteiten en het mooiste op woongebied. Je kunt er architecten en aannemers ontmoeten maar ook interieur specialisten op gebied van stoffering, zonwering, meubels, keukens en badkamers. Daarnaast kun jij je ook door tuinarchitecten laten informeren over het verlengstuk van jouw woning; De tuin.

Ben jij nu gek op luxe en woon- of ga je wonen in een waar droomhuis? Ook exclusievere collecties en woonoplossingen kun je bewonderen op Beurs Eigen Huis.

Er op uit | Beurs Eigen Huis Najaarseditie 2019 - woonblog StijlvolStyling.com (beeld: Beurs Eigen Huis)

Duurzaam wonen

Duurzaam wonen is momenteel een hot item, zo ook op Beurs Eigen Huis. Veel mensen vinden het nog lastig om te bepalen wat zij kunnen doen om het verschil te maken op gebied van duurzaamheid.
Dit merk ik ook veelvuldig tijdens mijn interieuradvies en het is daarom extra fijn dat er op Beurs Eigen Huis veel aandacht is voor duurzaam wonen. Via de Duurzamer Wonen Route kun je o.a. klimaatadviseurs, duurzame woningbouwers en producenten van duurzame materialen ontmoeten. Daarnaast komen er op het podium gastsprekers op het gebied van duurzaamheid. Zo weet je straks hoe ook jij kunt bijdragen aan een mooiere en gezondere (woon)wereld.

Geen 13 in één dozijn producten

Rondstruinen en bijzondere items voor je huis en tuin ontdekken. Welke woonliefhebber is er niet gek op!? Hoe fijn is het dan om eens niet een 13 in één dozijn collectie te treffen op een beurs en echt geïnspireerd te raken. Op Beurs Eigen Huis vind je daarom unieke woonproducten als lampen, design banken en unieke accessoires.

Er op uit | Beurs Eigen Huis Najaarseditie 2019 - woonblog StijlvolStyling.com (beeld: Beurs Eigen Huis)Wat je wilt weten

Gek op woonbeurzen? Zorg dan dat je erbij bent in de Jaarbeurs Utrecht op 20, 21 en/of 22 september 2019.
Beurs openingstijden: 10:00-17:00 uur.
Een online ticket kost € 14,00 p.p. – bestellen doe je via www.realiseerjedroomhuis.nl.
Last-minut beslissing? Je kunt ook kaarten kopen aan de kassa voor € 17,50 p.p.
Kinderen t/m 15 jaar krijgen gratis entree.

Ook leuk: Kom je samen met jouw kinderen naar de beurs? Geen probleem! Er is een speciaal knutselplein waar kinderen twee uur lang onder begeleiding mogen knutselen zodat je zelf als ouders rustig de beurs kunt verkennen.

Blog in samenwerking met Beurs Eigen Huis.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com