Menu
Achter de schermen / Er-op-uit / Events & beurzen / Interieur inspiratie / Lifestyle, liefde & wonen / Woonnieuws

Er-op-uit | vtwonen&design beurs – Woonfeest voor vele!

Binnenkijken | Het vtwonen huis - Woonblog StijlvolStyling.com by SBZ Interieur Design

Van 3 t/m 8 oktober 2017 is het weer zover, menig woonliefhebber kan zijn of haar hart ophalen en volop inspiratie opdoen op grootste woonbeurs van Nederland de ‘vtwonen&design beurs’. Mocht dit je niets zeggen, tot 2 jaar terug was dit de bekende woonbeurs Amsterdam. De locatie is nog steeds hetzelfde (RAI Amsterdam) maar de naam is anders en ook maar de inspiratie lijkt ieder jaar wel weer meer en beter te worden. Als woonverslaafde breng ik dan ook tenminste 2 dagen op deze beurs door. Alsof het feestje nog niet groot genoeg is, dit jaar (2017) is de jubileum editie want de woonbeurs bestaat 25 jaar! Net zoals de afgelopen jaren ben ik er ook dit jaar weer bij voor een live blog sessie en ik neem je live mee de beursvloer op en achter de schermen via mijn Instagram stories en live stream (nieuw!). Vergeet dus vooral niet om mij alvast op Instagram te volgen (@stijlvol_styling_woonblog) zodat je op de hoogte bent en blijft van het beste op gebied van wonen. Ieder jaar maak ik vele mooie foto’s van de mooiste woonproducten en maak ik kennis met bestaande en nieuwe bedrijven. In het speciaal ben ik altijd op zoek naar nieuwe hippe merken, trends, te gekke samenwerkingen en nieuw talent op interieurgebied. Mensen, merken en woonstijlen die mij inspireren. Oktober woonmaand kan niet beter beginnen! Toch? 

Wat kun jij verwachten?

Ook dit jaar zijn er weer verschillende hallen welke zich zullen richten op verschillende trendy woonstijlen.
Niet 3 maar dit jaar zijn er zelfs 4 hallen waarvan 1 shophal. Hiermee is er maar liefst 25.000m2 aan wooninspiratie onder 1 dak.

Bijzonder om te noemen, dit jaar is extra aandacht voor:
• Keukens
• Badkamers
• Extra groot adviesplein

Landelijk & Stijlvol Wonen hal

Sober en landelijk wonen. In deze hal presenteren bedrijven zich waarbij allure en vakmanschap één van de belangrijkste speerpunten zijn.
Niet te vergeten, je kunt je in deze hal laten inspireren door exclusieve en stijlvolle producten voor extra luxe wonen en leven.

Design hal

Voor de echte liefhebbers van design. Deze hal zal worden gedomineerd door Eigen Huis & Interieur, zij hebben zelfs in deze hal een eigen compleet ingericht woonhuis. Maak ook kennis met jonge ontwerpers en creatieve presentaties. Must-see: Dutch design en gerenommeerde design merken.

Woonblog StijlvolStyling.com - vtwonen&design beurs 2017 #vtwdbeurs #stijlvolstyling

Modern wonen hal

Mijn persoonlijke top-favoriet is altijd de modern wonen hal. In deze hal staan de vtwonen stylisten (bekend van tv) voor je klaar en kun je o.a. het levensgrote vtwonen woonhuis bezoeken. Ook staan de leukste bedrijven voor je klaar met prachtige stands en een berg aan wooninspiratie van industrieel, stoer tot kleurijk wonen. Splinter nieuw dit jaar is het bouw district voor al jouw (ver)bouwplannen.

Nieuw: Shopping hal

Shop till you drop in de allernieuwste hal: de shopping-hal. De leukste (web)shops o.a. bekend van social media en woonwinkels. De shopping-hal berijk je via de vtwonen-hal.

Don’t miss:

Inspirerende stijlkamers, unieke ontmoetingen, levensgrote woonhuizen, pop-up-stores, presentaties en nog veel meer…

De Stijlvol Styling live updates/ streams zijn op dinsdag 3 oktober de gehele dag te volgen via Instagram: @stijlvol_styling_woonblog.
Op vrijdag 6 oktober plaatst ik extra live updates via Instagram en Facebook (@StijlvolStyling). Daarnaast zijn er de gehele week live blogs, shoptips en binnenkijkers in de mooiste pop-up-stores en woonhuizen via StijlvolStyling.com.

Extra informatie

Van 3 t/m 8 oktober in de RAI Amsterdam. Tickets zijn te bestellen (met korting tot 3 oktober) via de website van vtwonen.

Openingstijden vtwonen&design beurs: 

Dinsdag 10.00-18.00 uur | Woensdag 10.00-18.00 uur | Donderdag 10.00-21.00 uur | Vrijdag 10.00-21.00 uur | Zaterdag 10.00-18.00 uur | Zondag 10.00-18.00 uur

Voor social media – beurs tag: #vtwdbeurs | StijlvolStyling.com tag: #stijlvolstyling

300 stijvolle woonmerken bij vtwonen!

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com