Menu
Feest Styling / Gezin & Wonen / Huishouden / Oud & Nieuw feest styling / Winter / Wonen en seizoenen

Feest styling | Oud & Nieuw feest styling tips voor thuisblijvers

Feest styling | Oud & Nieuw feest styling tips voor thuisblijvers - Woonblog StijlvolStyling.com

Feest styling | Oud & Nieuw feest styling tips voor thuisblijvers.
In één van de laatste feestdagen blogs voor dit jaar laat ik jullie zien hoe je heel simpel een feestelijke tafel kunt stylen voor een Oud & Nieuw feest bij jou thuis. Want ’thuisblijf feesten’ met familie en vrienden zijn dit jaar hipper dan ooit! Deze tafel welke ik eerder als diner tafel voor een Oud & Nieuw diner gebruikten, style je binnen 5 minuten om naar een gezellige (buffet) tafel om hapjes en drankjes op te zetten. Momenteel zijn er in de winkels volop decoratie artikelen welke speciaal voor Oud & Nieuw zijn te koop. Ook online winkels spelen hier dit jaar ook volop op in met ladingen aan hippe feestartikelen. Vooral de kleuren goud, zwart, zilver en wit zijn altijd erg populair voor Oud & Nieuw. Voor een luxe combinatie en meer warme voeg je hier bijvoorkeur donkerrood of koper aan toe.

Kerst decoratie voor Oud & Nieuw

Je kunt voor de versiering kerstballen hergebruiken door ze bijvoorbeeld in groepjes op een schalen te leggen. Zo staan er geen lege schalen op tafel wanneer de gasten arriveren, het fijne is, kerstballen kun je gemakkelijk omruilen voor hapjes. Met led lampjes geef je een simpele plant een feestelijke uitstraling en maak je hier het middelpunt van de feesttafel van. Op mijn feesttafel staat dit jaar een kokodame met led lichtjes erin. Ook handig en leuk; Zet mooie wijn- of champagneglazen klaar met leuke rietjes erin. Mooie flessen wijn zet je natuurlijk zichtbaar op de tafel. Mooi kan tenslotte ook praktisch zijn. Ook een campagne koeler met een fles prosecco of champagne erin doet het altijd goed als tafel decoratie tot aan de jaarwisseling wanneer de flessen ontkurkt mogen worden. Daarnaast zijn waxinelichtjes en kaarsen (mist dit geen gevaarlijke situaties oplevert) natuurlijk altijd erg sfeervol op een avond als deze.

Must-haves voor een spetterend Oud & Nieuw feest zijn naast een feestelijke tafel:

– Leuke uitnodigingen.
– Sta-tafels en voldoende zitplekken.
– Glitter & glamour slingers, honeycombs, pompom’s en helium balonnen.
– Gekke maskers voor een leuke selfie met familie/ vrienden.
– Goede muziek.
– Sfeervolle verlichting
– Lekkere hapjes en drankjes.
– Voor de liefhebbers: Vuurwerk voor jong en oud zoals sterretjes. Want hoe oud je ook bent, sterretjes, daar worden wij met Oud & Nieuw stiekem nog steeds heel blij van.

Tot slot; De gezelligheid en het samenzijn met jouw gezin, familie en/of vrienden is natuurlijk het aller belangrijkste op een avond als deze. Ik wens je een hele fijne jaarwisseling toe en alvast een inspirerend en gezond nieuwjaar!

Feest styling | Oud & Nieuw feest styling tips voor thuisblijvers - Woonblog StijlvolStyling.com

Feest styling | Oud & Nieuw feest styling tips voor thuisblijvers - Woonblog StijlvolStyling.com

Feest styling | Oud & Nieuw feest styling tips voor thuisblijvers - Woonblog StijlvolStyling.com

Shoptips

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com