Menu
Kersttrends / Samenwerking / Winter / Wonen en seizoenen

Feestdagen | De 5 kersttrends volgens Westwing Home & Living

Urban Christmas

Westwing Home & Living is Nederlands eerste online shoppingclub en biedt alles aan voor het inrichten van een stijlvol huis. Deze webwinkel voor woonaccessoires en designmeubelen bestaat al sinds 2011. Westwing heeft ook een online magazine en speciaal hiervoor lichten zij dit jaar 5 kersttrends met bijbehorende producten uit. Graag laat ik je kennis maken met de Westwing kersttrends: Kerst in het hoge noorden, Flora Botanica, Winter Wonderland, The Royal Christmas party en Urban Christmas.


MAGAZINE_preview_BIGtrend1

kerst-zilver-9138-6163-sWesting Kersttrend nr.1
Kerst in het hoge noorden

Kerst in het hoge noorden is een trend die gaat over de Scandinavische kerststijl. Bij deze trend zie je veel natuurlijke materialen en traditionele kerstkleuren. Bijvoorbeeld hout in combinatie met rood en wit.
Linnen servetten, tafelzilver en een mooi wit kerstservies sieren de kersttafel. Op de stoelen leg je schapenvacht kleden voor een extra Scandinavische kerstgevoel.

Vergeet ook geen decoratieve rendieren en een kerstsok voor aan de schouw om het het plaatje compleet te maken.

Klik hier om naar de website van Westwing.nl te gaan om meer te weten te komen over deze trend en de bijbehorende producten te shoppen.

MAGAZINE_preview_BIGtrend2

Botanical2-e1415638801871

Westing Kersttrend nr.2
Flora Botanica

Goud, glitters en tropische kleuren. Met kersttrend Flora Botanica speelt Westwing niet alleen in op botanisch wonen, één van de interieurtrends voor 2015. Maar laat jou ook meteen een vleugje jungle toevoegen aan jouw interieur.

Westwing is gek op kerst maar houdt er ook van om vernieuwend te zijn. Met deze trends breng je niet alleen een tropisch kerstgevoel in huis, je hebt ook zeker nog iets aan de interieur accessoires voor na de feestdagen.
Flora Botanica brengt tropische bloemen, decoratieve jungledieren, veren en vruchten in jouw interieur.
Anno 2014-2015 mag ook een glamoureus gevoel niet ontbreken. Dit voeg je toe door metallics als goud, koper en een hoop glitters. Ook warme donkere kleuren zoals amethist, flessengroen en diep blauw passen goed bij deze kersttrend.

Klik hier om naar de website van Westwing.nl te gaan om meer te weten te komen over deze trend en de bijbehorende producten te shoppen.

MAGAZINE_preview_BIGtrend3

Magazine-kersttrend-32-1-e1415987340492

Westing Kersttrend nr.3
Winter Wonderland

Een magische sneeuw witte kerst, dat is waar de trend Winter Wonderland over gaat volgens Westwing.
Wit is een tijdloze tint die je makkelijk kunt combineren met andere zachte en natuurlijke tinten. Ook pasen bij deze trend decoratieve bosdieren als uilen en besneeuwde herten. Je ziet ze ineens opduiken als beeld op het dressoir of als hanger in de kerstboom. Naast de lichte tinten siert natuurlijk het mooie kerstgroen van de kerstboom!
Het leukste is; Westwing heeft op moment al artikelen in de sale binnen deze trend, een mooi moment om jouw kerstcollectie eens flink aan te vullen met de mooiste Winter Wonderland kerstdecoraties.

Klik hier om naar de website van Westwing.nl te gaan om meer te weten te komen over deze trend en de bijbehorende producten te shoppen.

MAGAZINE_preview_BIGtrend21

magazinetrendlonden2

Westing Kersttrend nr.4
The Royal Christmas Party

Met kerst mag het over de top, weg met die Hollandse nuchterheid!
En wat past daar nu beter bij als klassiek Britse kerstdecoraties. Versier jouw huis met rood en groen met ruitjes, hobbelpaarden, beertjes, kerstmannetjes met een veel te dikke buik en andere kitscherige kerstklassiekers.
Een traditioneel kerstfeest met een Britse knipoog zullen we maar zeggen. Decoreer jouw boom rijkelijk met rode kerstbalen en kitsche figuurtjes. Vergeet de hulst takken niet en de kussens met Schotse ruitjes. En wil je echt over de top, vergeet dan geen kerstportret van het koningspaar des huizes boven de schouw, natuurlijk vergezelt door kerststokken voor het hele gezin.

Klik hier om naar de website van Westwing.nl te gaan om meer te weten te komen over deze trend en de bijbehorende producten te shoppen.

MAGAZINE_preview_BIGtrend22

Urban Christmas2

Westing Kersttrend nr.5
Urban Christmas

Mijn absolute favoriet van deze 5 kerstrends is toch wel Urban Christmas. Deze stoere kersttrend voert je mee naar het ‘Urban’ leven in de grote stad. Materiaal nr. 1 bij deze trend = KOPER. Koper is een ware kersttrend waar ik je al eerder over vertelde en ook Westwing speelt hier op in. Bij Urban Christmas wordt koper gecombineerd met robuust houten meubels en materialen als rendiervachtjes en metaaldraad. Ook deze trend leent zich uitstekend om accessoires bij aan te schaffen waar je ook na de feestdagen nog iets aan hebt. Durf ook eens te kiezen voor sierkussens in metallics voor op stoelen of banken, trouwens ook heel leuk een berg kussens onder of rondom de kerstboom. Versier je huis rijkelijk met kaarsen en denk ook aan goede sfeerverlichting. Tot slot zet hier een daar eens een vaas met mooie wintergroen.

Klik hier om naar de website van Westwing.nl te gaan om meer te weten te komen over deze trend en de bijbehorende producten te shoppen.

Fijne feestdagen!

Handtekening Susanne

*Dit is een gesponsord artikel in samenwerking met Westwing.nl Home & Living

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com