Menu
IKEA / Interieur inspiratie / Kerst inspiratie / Winter / Wonen en seizoenen / Woonnieuws

Feestdagen | De IKEA kerst en WINTER collectie

Feestdagen | De IKEA kerst en WINTER collectie - Woonblog StijlvolStyling.com by SBZ Interieur Design

De feestdagen hebben voor iedereen een andere betekenis. Voor de een is december een maand van feest en versiering, terwijl de ander tijdens de donkere maanden het liefst met een dekentje op de bank kruipt. De designers van IKEA lieten zich inspireren door deze verschillende wintergewoontes. De nieuwe WINTER collectie is nu te koop en bestaat uit allerlei producten om je op je eigen manier voor te bereiden op het winterseizoen – van cadeauverpakkingen en serviezen tot kaarsen en kerstbomen. Voor een huis waar iedereen zich de hele winter welkom voelt. 

Feestelijke tafel

Voor degenen die de winter graag vieren begint het feest vaak al in de keuken. De donkergekleurde WINTER serviezen en servetten zorgen voor een sfeervolle kersttafel. Dek de tafel op oudjaarsavond met borden met klokken of een gouden ster. Met de deegroller en bakvormen met hartjes, sterren en sneeuwvlokken zet je feestelijke toetjes op tafel en voor een Zweeds wintermenu kun je in de Swedish Food Market in de IKEA winkels terecht voor onder andere zalm, gemberkoekhuisjes en knäckebröd.

Lichtpuntjes

De STRÅLA lampen uit de WINTER collectie zijn het lichtpunt tijdens de donkere wintermaanden. De lampen kun je ophangen of neerzetten en zijn verkrijgbaar in allerlei vormen – van harten en vogels tot sterren en eekhoorns. De STRÅLA LED-lichtjes hang je in de kerstboom of aan de muur of zet je in een glazen stolp op tafel.

Feestdagen | De IKEA kerst en WINTER collectie - Woonblog StijlvolStyling.com by SBZ Interieur Design

Feestdagen | De IKEA kerst en WINTER collectie - Woonblog StijlvolStyling.com by SBZ Interieur Design

Sfeervol thuis

Voor degenen die tijdens de koudere maanden graag de warmte op zoeken zijn er zachte kussens, dekens en bedtextiel in donkere kleuren. De kunstkerstboom uit de WINTER collectie zorgt voor extra sfeer in huis – zeker met de kerstballen in goud, zilver, glas, rood en blauw. Kleurrijke bloemen en planten in blauwe glazen vazen of op een gouden dienblad geven het huis een feestelijk gevoel. De producten uit de nieuwe WINTER collectie zijn niet alleen leuk voor jezelf, ook om anderen cadeau te geven. Met de feestelijke verpakkingen, strikken en linten is elk product een mooi kerstcadeau.

Bron: Ikea.nl 

Meer winter interieur inspiratie en kerst decoratie tips? Bekijk dan al mijn winter en kerst decoratie blogs.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com