Menu
© StijlvolStyling.com - kersttafel decoratie - kerst inspiratie - styling door SBZ Interieur Design Susanne Bolkestein

It’s most wonderful time of the year! De kerstboom staat al weken de schitteren in mijn woonkamer, ik heb mijn kerstjurk al klaar hangen, het kerstmenu is bepaald en de cadeautjes zijn gekocht en feestelijk ingepakt. Maar ik zou natuurlijk geen stylist zijn als ik niet nog net dat beetje extra doe voor die ultieme kerst ‘Wauw-factor’. Tijd dus voor het stylen van het centrum van de gezelligheid in huis, de kersttafel! 

Dit jaar pak ik groots uit met een stijlvolle en kleurrijke kersttafel vol bloemen. Want bloemen maken altijd vrolijk. Centraal zet ik hierbij dit jaar de bloemen van liefde, zorgzaamheid en vriendschap zoals de prachtige Cymbidium en rozen. Deze combineer ik met spyder chrysanten, anjers, anemoon, bouvardia en kerstgroen als Eucalyptus en dennentakken. Samen met goud bestek, mooie glazen, een eigentijds servies met bijpassende bord decoratie style ik het geheel in een handomdraai tot een romantische en fleurige kerstsfeer.

Merry Christmas!

Inspiratie blog in samenwerking met @mooiwatbloemendoen
About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com