Menu
IKEA / Kerst inspiratie / Kersttrends / Winter / Woonwinkelen

Feestdagen | Kersttrends 2015 – De IKEA kerstcollectie

Feestdagen | Kersttrends 2015 - De IKEA kerstcollectie - Woonblog StijlvolStyling.com

Feestdagen | Kersttrends 2015 – De IKEA kerstcollectie.
Onlangs kon je al kennis maken met de kersttrends 2015 volgens Intratuin. Maar natuurlijk zijn er zoveel meer woonwinkels die een eigen kerstcollectie hebben waar je blij van wordt. Zo ook IKEA! Dit jaar komen ze met een hele uitgebreide VINTER kerstcollectie 2015 met ontzettend veel leuke kerstdecoratie, serviesgoed en zelfs speciale feestelijke verlichting. Want als de dagen korter worden, begint het duidelijk meteen te kriebelen bij IKEA; “Nog even en dan is het kerst!”.
De periode van knusse winteravonden, lekker dineren en gezellig bij elkaar zijn. Met lichtjes, sterren en kerstballen uit de nieuwe VINTER 2015 collectie breng je je huis helemaal in die fijne kerstsfeer. Laat je inspireren door de nieuwe ideeën voor in, onder en rond de kerstboom. Alle kerstproducten en winterse decoraties zijn namelijk vanaf nu verkrijgbaar bij IKEA. In dit artikel kun je alvast kennis maken met de nieuwe collectie en lees je leuke decoratie tips voor de kerstdagen. 

Aandacht maakt kerst mooier

Laat alle stress voor de kerstdagen van je afglijden en besteed wat extra aandacht aan de dingen die kerst zo mooi maken. Zoals het versieren van je huis met deze feestelijke kerststerren. Verwelkom de winter met de stralende STRÅLA hanglamp of andere stervormige decoraties uit de VINTER 2015 collectie.

Creatief met kerstballen

Kerstballen zijn er in alle kleuren, soorten en maten. Je kan er de meest prachtige figuren mee maken. Wat dacht je van dit hart in de slaapkamer? Of een slinger van kerstballen in de hal? Natuurlijk mag je ze ook gewoon in de kerstboom hangen. Het is jouw feestje!

Bubbels in ijskoude glazen

Proosten op een gezellige avond doe je geheel in stijl met de handgemaakte champagneglazen uit de VINTER 2015 collectie. De glazen zijn versierd met sneeuwvlokken, net zoals de waterglazen uit deze collectie. De andere winterse glazen zijn gedecoreerd met ijskristallen.

Warm welkom voor jou gasten

Zorg ervoor dat de visite zich extra welkom voelt deze kerst met een rendieren deurmat en een winterse krans aan je deur. Met engelendecoraties is je woonkamer zo in de kerstsfeer. En na een lange avond vol gezelligheid kom je helemaal tot rust in je eigen kerstboomhut.

Cadeautjes onder de kerstboom

Het leukste moment van kerst is wanneer de cadeaus uitgepakt mogen worden. Dus zorg je ervoor dat de kerstcadeaus er prachtig uitzien met het VINTER pakpapier. Hoe eerder alles ingepakt is, hoe langer je ervan kan genieten onder de kerstboom.

Feestdagen | Kersttrends 2015 - De IKEA kerstcollectie - Woonblog StijlvolStyling.com

Uw takken wonderschoon

De kerstboom versieren is iets dat je met veel liefde en aandacht doet. Ga je voor de traditionele lampjes en kerstballen? Of kies je dit jaar voor variatie zoals stoffen sneeuwpoppen, zachte hartjes, glimmende dennenappels en houten kerstballen?

Alles voor het diner

Voor sommigen is de tafel dekken voor het kerstdiner en/of jaarlijkse Oud & Nieuw diner bijna tot kunst verheven, terwijl anderen best een beetje hulp kunnen gebruiken. Met de nostalgische tafelkleden en bijpassend servies uit de VINTER 2015 collectie is de tafel meteen klaar voor een sfeervol kerstdiner.

Dat wordt vast en zeker genieten van de feestdagen!

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com