Menu
Binnenkijken / Design & exposities / Groen wonen / Herfst / Interieur inspiratie / Natuurlijk wonen / Plant & bloem styling / Winter / Wonen en seizoenen

Groen wonen | Betoverend mooie tafeldecoratie en bloemen inspiratie

Groen wonen | Betoverend mooie tafeldecoratie en bloemen inspiratie - Woonblog StijlvolStyling.com by SBZ Interieur Design

Onlangs was ik op bezoek bij The Wunderkammer in Amsterdam. Ik werd op de Herengracht verwelkomd door Florian en Ueli die mij een rondleiding gaven in hun schatkamer. Dit jaar is de shop-for-a-week helemaal in de stijl van een oud herenhuis gevuld met de meest bijzonder Anthurium soorten en kunst van altelier Dupont. De tafel styling is een ware inspiratie voor een sprookjesachtig mooi diner. In deze plog (foto blog) kun je binnenkijken en inspiratie opdoen voor jouw eigen feestelijke gelegenheden en bloem styling met de mooie Anthurium. Kijk je mee?

Binnenkijken bij The Wunderkammer

Het team van The Wunderkammer bestaat uit de van oorsprong Duits Florian en van oorsprong Zwitserse Ueli. Florian is bloemist, geeft les in bloemschikken en is een ware trendwatcher. Ueli is tuinman, bloemist, meubelontwerper en geeft eveneens geregeld les. Sinds 2005 werken ze samen en creëren een lust voor het oog met hun prachtige bloemwerken en styling.

The Wunderkammer staat voor verzamelen van het mooiste uit de natuur en exotische spullen. Met deze gedeelde passie creëren Florian en Ueli internationaal de meest bijzondere sprookjes.
Voor de styling hebben ze naast met Anthuriums gewerkt met prachtige ornamenten en sculpturen van ontwerpers Klaus en Gundula Dupont. Welke in tijdens mijn bezoek aan The Wunderkammer ook eens heb mogen ontmoeten.

Wil jij weten hoe ik een op The Wunderkammer geïnspireerd bloemstuk met takken, droogbloemen en verschillende soorten Anthurium maak? In mijn volgende blog een leuke DIY aan de hand van een super leuke workshop welke ik bij The Wunderkammer heb mogen volgen.

Inspiratietip: In deze blog zie je hoe ik zelf een exotische diner of kersttafel maak met Anthuriums.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com