Menu
Boeken / Groen wonen / Interieur inspiratie / Review / Urban Jungle

Interieur | Bron van inspiratie – het boek Botanical Style (review)

Groen wonen | Bron van inspiratie - het boek Botanical Style (review) - Woonblog StijlvolStyling.com
Vandaag een review over het boek Botanical Style van Selina Lake. Sinds kort voegde ik dit prachtige boek toe aan mijn woonboeken collectie. In het nieuwste boek van stylist en bestseller auteur Selina Lake brengt zij jouw hoofd op hol met een bron van hippe en frisse ideeën om jouw huis om te toveren in een groene oase, en dat met een uitgebreide uitleg ‘how to’. Selina Lake is net als ik een groen wonen liefhebber in hart en nieren. Zoals zij zelf schrijft in de inleiding van het boek “Mijn liefde voor bloemen en planten is begonnen toen ik nog klein was en van mijn ouders een ouderwetse houten bloemenpers kreeg”. Daarnaast was ze al jong gek op bloemschikken en tuinieren. De natuur is nu als stylist haar grooste inspiratiebron, en dat is voor mij enorm herkenbaar omdat ik mij in mijn werk als interieur stylist ook graag laat inspireren door de natuur. Ondanks dat ik behoorlijk ben doorgewinterd in de wereld van botanisch wonen, is het boek van Selina alsnog een bron van inspiratie. 

Botanische trends en woonstijlen onder de loop

Botanical style staat bol van styling tips en ideeën, binnenkijkers, leuke ‘do it yourself’ tips en natuurlijk tips en inspiratie voor het gebruik van planten en bloemen bij iedere woonstijl.
En dat allemaal met schitterende foto’s gemaakt door interieurfotograaf Rachel Whiting. Botanical Style is wat mij betreft hiermee een must-have is voor iedere interieur en botanisch wonen liefhebber. In het boek zet Selina 5 stijlen centraal, met een uitgebreide beschrijving en fotoreportage, zo maak je o.a kennis met:

  • Vintage botanisch
  • Boho botanisch (jaren ’70 vibe)
  • Industrial botanisch
  • Natuurlijk botanisch
  • Tropische botanisch

Shoptip

Groen wonen | Bron van inspiratie - het boek Botanical Style (review) - Woonblog StijlvolStyling.com

Het boek Botanical Style van Selina Lake is te bestellen via Fonq.nl.

Info:

Botanical Style door Seline Lake
Prijs: €24,99
Aantal pagina’s: 160
Uitgever: Terra Lannoo

 

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com