Menu

Groen wonen | Exoten als Anthurium brengt kleur in huis! - Woonblog StijlvolStyling.com

De feestdagen komen er weer aan, en dat betekent gekte in de winkels en chaos in je hoofd door de zoektocht naar het perfecte cadeau. Wooncadeau’s zijn dit jaar bijzonder populair! En dat is ook niet gek, want er wordt weer volop verhuisd, verbouwd en (her)ingericht in de Nederlandse huishoudens. Toch is een wooncadeau geven voor veel mensen best lastig, er is immers zo verschrikkelijk veel keuze in vele prijsklasse. Vooraf wat informatie inwinnen over iemand smaak kan nooit kwaad, maar laat vooral je eigen creativiteit te vrije loop. Om jullie te helpen tijdens de winkel gekte en de feestdagen drukte, ga ik de komende weken samen met jullie online op zoek naar de leukste, beste, mooiste en meest originele wooncadeau’s. Van low budget tot luxe. Van helemaal hip tot vooral super handig.

In deze blog deel 1 en de komende weken dus nog veel meer wooncadeau tips op StijlvolStyling.com. Laat je vooral inspireren en maak gebruik van de onderstaande cadeautips welke te bestellen zijn vanuit je luie stoel bij bekende webwinkels. Heb je nu zelf tips voor een leuk wooncadeau dat vaak in de smaak valt bij familie, vrienden of collega’s. Laat in de comment’s onder deze blog of op social media gerust een reactie achter met een leuke woontip.

De leukste (woon)cadeau tips voor de feestdagen nr.1:

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com