Menu
Boeken / Buitenleven / Interieur inspiratie / Samenwerking

Interieur | 3x de top woonboeken in de spotlight

Interieur | 3x top woonboeken om inspiratie uit op te doen - Woonblog StijlvolStyling.com

Zo tegen het einde van de zomervakantie kijk je er vast (als je schoolgaande kinderen hebt) stiekem weer reikhalzend naar uit dat ze weer naar school gaan en je weer wat meer tijd voor jezelf hebt. Dat momentje voor jezelf straks op de bank kun je natuurlijk ook heel nuttig benutten door te ontspannen en tegelijkertijd kennis+inspiratie op te doen. Hoe dan ook, kinderen of niet. Ben je net als ik een woonliefhebber dan breng je zo’n momentje voor jezelf bij uitstek vast graag door met een mooi en inspirerend woonboek. In deze blog één koffietafel boek en 2 kennisboeken van uitgeverij TerraLannoo om het nieuwe woonseizoen goed mee te beginnen. 

Interieur | 3x top woonboeken om inspiratie uit op te doen - Woonblog StijlvolStyling.com

Voor op de koffietafel; Stijlvol Wonen exclusief nr.3

Dit grote boek vind ik erg fijn om lekker doorheen te bladeren. Het is een zwaar en dik koffietafelboek vol prachtige binnenkijkers in stijlvolle huizen, stuk voor stuk ingericht in luxe maar toegankelijke moderne woonstijlen. Een heerlijk boek om bij weg te dromen. Het fijne is; Dit boek mag gezien worden en staat erg stijlvol in jouw interieur.

Adviesprijs: €45,-
Shoppen: Stijlvol wonen exclusief 3 is te koop via Bol.com

Kennis is macht; De interieurbijbel nr.4

De interieurbijbel is al jaren een kennisbron op interieur gebied. Zoals op het boek te lezen is ‘het antwoord op al jouw vragen over eigentijdse materialen’. Van vloeren tot raambekleding, van verlichting tot inrichten van jouw interieur. In dit boek komen alle facetten aan bod. Stuk voor stuk heel duidelijk beschreven en bij ieder onderdeel handige tips door interieur professionals. Dit boek staat bij mij thuis op de boekenplank en pak ik er graag bij als ik mijn kennis wil verdiepen op een bepaald onderwerpen waar ik zelf niet dagelijks mee te maken krijg.

Adviesprijs: €29,99
Shoppen: De interieurbijbel 4 is te koop via Bol.com

Groene vingers met ’12 maanden in de tuin’

Het kleine handzame boekje ’12 maanden in de tuin’van ian spencer, is gemaakt door de top experts van de Britse Royal Horticultural Society. In dit boekje laten ze zien wat je wanneer moet doen om zeker te weten dat je planten en bomen 4 seizoen door heel goed verzorgd zijn en en doorbloeit. Fijne is erg helder omschreven en overzichtelijk en per maand uitgesplitst, 1300 seizoentips voor bomen, heesters, klim- en bloeiende planten, de moestuin en weersomstandigheden. Daarnaast krijg je in dit boekje een plantenadvies voor elk onderdeel van de tuin. Dit boekje is geschikt voor mensen met groene vingers en beginners.

Adviesprijs: €14,99
Shoppen: 12 maanden in de tuin bestel je via Bol.com

Meer woonboeken (shop)tips

Deze en meer van mijn favoriete woonboeken kun je ook terug vinden in de Stijlvol Styling woonfavorieten webshop.

Gesponsorde blog met dank aan uitgeverij Terra

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com