Menu
Interieur inspiratie / Shop the look / Woonnieuws

Interieur | 4 blij-makers voor je interieur die je niet mag missen!

StijlvolStyling.com by Susanne - SBZ Interieur Design © StijlvolStyling.com - sbzinterieurdesign.nl

Blij-makers alarm! Oktober staat voor mij altijd in het teken van ‘ontdekken en beleven’ want ieder jaar komen er nieuwe spelers bij op interieur gebied er daar zitten bijzondere leuke bedrijven met nog veel leukere designs bij. Oktober woonmaand is bij uitstek de maand door alle beurzen, events en nieuwe collecties om eens flink op ontdekkingstocht te gaan en een schat aan nieuwe inspiratie binnen te halen. 4 interieur merken met ieder hun eigen expertise bestormen momenteel met een uniek product de interieur branche, tijd daarom om ze in deze blog in het (herfst)zonnetje te zetten. Vernieuwing en verandering op woongebied is tenslotte altijd welkom! In deze blog de top 4 home make-over producten van dit moment. 

OOAK4YOU - StijlvolStyling.com by Susanne - SBZ Interieur Design © StijlvolStyling.com - sbzinterieurdesign.nl

Een uniek interieur – online besteld en toch op maat gemaakt

Geef jouw standaard kast een uniek uitstraling of voorzie je keuken van nieuwe deuren zonder de hele keuken te moeten vervangen. OOAK4YOU is een bedrijf met aandacht voor ambacht en gemak die op maat gemaakte panelen maakt voor deuren zoals jij dat wenst. Met een de handigheid van jezelf en het specialisatie en vakmanschap van OOAK4YOU.

Je meet simpelweg dat kastje of een bestaande keukendeur op, kiest een bijpassend paneel uit en je bestelt jouw nieuwe kastonderdelen gemakkelijk online op maat.
Of je nu een professionele interieur-bouwer bent of juist een fanatieke klusjesman, iedereen is welkom. Jouw makeover verdient panelen pur sang en het fijne is je creëert zo een uniek interieur dat helemaal bij jouw woonsmaak en woonstijl past.

Klaar om aan de slag te gaan? Meer informatie kun je vinden op: ooak4you.shop.

Wijnpaal - StijlvolStyling.com by Susanne - SBZ Interieur Design © StijlvolStyling.com - sbzinterieurdesign.nl

Hét design wijnrek van dit moment; De wijnpaal! 

De nieuwe Pinterest favoriet van interieur liefhebbers! De wijnpaal! Momenteel ben ik mijn eigen nieuwe woning aan het ontwerpen en al meerdere mensen wezen mij (ik ben een wijnliefhebber) op deze unieke manier van wijnflessen opbergen. Want waarom zou je die mooie flessen verstoppen? Met de wijnpaal heb je een roomdivider, pronkstuk en wijnrek in 1. Hoe gaaf is dat!? De Wijnpaal wordt met de hand- en op maat gemaakt, gewoon in Nederland en wordt ook nog eens gratis thuisbezorgd. Kijk, dat is pas een echte bij-maker!

Geniet jij net als ik ook graag van een goed glas wijn en ben je gek designstukken? Surf voor meer informatie naar: wijnpaal.com.

Bomenbezorgd - StijlvolStyling.com by Susanne - SBZ Interieur Design © StijlvolStyling.com - sbzinterieurdesign.nl

Tuinbomen om bij weg te dromen 

Heerlijk dat vakantiegevoel, jammer alleen dat eenmaal thuis deze al snel weer vertrokken is. Hoe fijn zou het dan zijn als we het hele jaar door van een vakantiegevoel in en om het huis konden genieten. De juiste beplanting draagt hier absoluut een stukje aan bij! Bijvoorbeeld door het gebruik van mediterrane bomen zoals de Chinese waaierpalm, dit zorgt gegarandeerd voor een exotische sfeer. Met het huidige klimaat kun je tropische planten en bomen steeds beter mooi houden tijdens onze Nederlandse winters. Deze en meer prachtige tuinbomen kun je online vinden bij Bomenbezorgd.nl. Ze hebben hier voor ieder wat wils. De bomen worden gratis thuisbezorgd en eventueel zelfs voor je aangeplant. Handig toch?

Neem snel een kijkje op de website en vind de boom die bij jouw tuin past: Bomenbezorgd.nl.

Instamat - StijlvolStyling.com by Susanne - SBZ Interieur Design © StijlvolStyling.com - sbzinterieurdesign.nl

Eyecatcher in de (bad)kamer

Ben jij helemaal klaar met die saaie standaard radiators voor je badkamer? Dan ben je vast zojuist verliefd geworden op deze design radiator Tubone van Instamat. Minimalistisch design en een warme sfeer creëren gaan hier spontaan hand-in-hand. Deze radiator is gemakkelijk te combineren met verschillende badkamerstijlen en staat garant voor een tijdloze uitstraling.
Ruimtegebrek? Geen probleem! Naast horizontaal is er ook een verticale versie, zijn er verschillende maten en zelfs verschillende kleuren. Fraai, comfortabel en functioneel.

Ook echt iets voor jouw badkamer? Meer informatie kun je vinden op: Instamat.nl.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com