Menu
Interieur inspiratie / Lifestyle, liefde & wonen / Samenwerking / Slaapkamer / Woontips

Interieur | 4 tips voor een nieuwe slaapkamer look

Wanneer de tijd verstrijkt, kan je smaak veranderen. Zo kan het zijn dat je iets wat je nooit lustte ineens wel lust of dat je muzieksmaak totaal veranderd. Hetzelfde geld eigenlijk ook voor je woonstijl. Zo kan het zijn dat je na een aantal jaar helemaal bent uitgekeken op je slaapkamer. Daarom beschrijven we in deze blog tips om je kamer eenvoudig op te pimpen!

Kussens ter decoratie

De meeste mensen hebben één kussen op het bed liggen. Niet vreemd, maar als je kijkt naar de woonplaatjes in tijdschriften zie je vrijwel altijd meer kussens op het bed. Kussens dienen als een mooie opvulling voor je slaapkamer. Daarom staat dit ook zo mooi in de tijdschriften. Door verschillende kussens in een piramidevorm op je bed te leggen creëer je een unieke sfeer. Door af te wisselen met kleuren verander je het contrast en kun je het laten passen bij de muren die je hebt aangepast!

Verander de muur

De muren bepalen in een huis voor een groot deel de sfeer. Dit geldt ook voor de slaapkamer. Heb je bijvoorbeeld een lichtroze slaapkamer, maar is je kind nu toch echt toe aan een coole print als behang kinderkamer? Dan kun je met behang slaapkamer eenvoudig de look and feel van jouw kind zijn of haar kamer aanpassen.

Plantentrends / bloementrends | SBZ Interieur Design © StijlvolStyling.com - sbzinterieurdesign.nl

Leven toevoegen met planten

Planten zijn anno 2021 helemaal hip. Een beetje natuur in een slaapkamer kan dus ook zeker geen kwaad. Planten zijn gezellig en in alle soorten en maten te verkrijgen bij een tuincentrum. Ben je niet goed met planten? Neem dan een vetplant of cactus. Deze planten kun je bijna niet laten sneuvelen!

Slaapkamertrends 2021 - Duurzaam Yumeko - Stijlvol Styling Woonblog by SBZ Interieur Design

Sfeerlicht

Veel mensen hebben in hun slaapkamer gewoon één lamp. Dit hoeft helemaal niet, je kunt je kamer namelijk ook super gezellig maken door wat sfeerlicht toe te voegen! Denk aan spiraallampen die staan. Door niet te fel licht te hebben is jouw slaapkamer in de avond super gezellig!

Gesponsorde blog i.s.m. fotobehang.com
About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com