Menu
Gezin & Wonen / Interieur inspiratie / Woontips

Interieur | 5 knappe opbergers

Interieur| 5 knappe opbergers - Woonblog StijlvolStyling.com

Ferm Living Laundry basket

Interieur | 5 knappe opbergers.
Iedereen kent het vast wel, rommel! Ik in ieder geval wel, ondanks dat ik er een hekel aan heb zijn er plekken in mijn huis waar het niet helemaal geordend is. Waarschijnlijk komt het door gebrek aan tijd, of eerder gezegd de zin om het op te gaan ruimen!
In mijn kasten onstaan bergen met brieven die ik moet uitzoeken, verzamelingen met spullen die nog geen plek hebben gekregen.. want ja wie weet heb je het snel nodig? Maar heel handig is dit allemaal niet. Maar als je dan eindelijk de moed hebt gevonden, en met de mouwen opgestroopt voor de kast staat komt de vraag “ waar laat je alles” ? Vaak gaat het van de ene plek naar de ander en uit eindelijk ligt precies alles weer zoals het was. Maar met een aanschaf van goede opbergers is heeft het opruimen daadwerkelijk nut!

Opbergdozen zijn ideaal om spullen te ordenen en op te ruimen. Zoals belangrijke papieren en andere paperassen. Tegenwoordig zijn er veel mooie dozen verkrijgbaar, zodra je een kast opentrekt oogt het niet alleen opgeruimd maar ziet het er ook mooi uit. Neem bijvoorbeeld de dozen van HAY.

Interieur| 5 knappe opbergers - Woonblog StijlvolStyling.com

In de hal zijn vaak de sjaals en handschoenen die rondslingeren. Vooral bij gezinnen met kinderen is dit een veel voorkomend tafereel. Maar om dit probleem op te lossen kun je een paar opbergmanden aanschaffen. Zet er meerdere bij elkaar, 1 voor sjaals en handschoenen en de andere voor bijvoorbeeld alle (school) tassen. Ook zijn manden erg geschikt om te gebruiken in de badkamer. Doormiddel van verschillende designs kun je de was goed sorteren, ideaal toch?!

Decoratieve opbergmand van Kwantum

De keuken is ook zo’n plek waar rommel vaak voorkomt. Een overvolle lade met allerlei bestek en tools, potjes met kruiden op het aanrecht.. Vast herkenbaar. Er zijn voor deze items goede oplossingen, neem voor alle kruiden en oliën metalen mandjes. Zo houd je alles mooi bij elkaar maar mag het zeker nog gezien worden. Voor een opgeruimde lade is het handig om te werken met een lade organizer. Zo sorteer je makkelijk al het bestek, en de tools die je niet gebruikt berg je ergens anders op. Deze organizers zijn in verschillende materialen en maten te koop, ga voor duurzaam. Zo heb je er jarenlang plezier van en ziet het er strak uit in je lades.

Interieur| 5 knappe opbergers - Woonblog StijlvolStyling.com

Draadmand Bangkok- Leen Bakker (verschillende maten verkrijgbaar)

 

Bron: Orgalux

Speelgoed, dit kan overal liggen in de woonkamer, keuken of op de slaapkamer maar ook dit moet af en toe goed opgeruimd worden. Het is handig om het meeste speelgoed op één plek te bewaren. Wat je zou kunnen doen is met je kids afspreken dat wanneer er een bak overvol raakt, je niet een nieuwe bak aanschaft maar dat er weer wat uit moet. Zo houd je het prima in de hand. Wanneer je dit niet doet heb je binnen de kortste keren een wildgroei een bakken en rond slingerend speelgoed in je huis en dat willen we juist voorkomen. Nu heb ik het over bakken, maar er zijn ook canvas en papieren zakken verkrijgbaar. Ze staan een stuk vrolijker in je huis.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com