Menu
Interieur inspiratie / Samenwerking / Shop the look

Interieur| 5x Tips voor de bad- en slaapkamer om het nieuwe jaar ontspannen in te gaan + kortingsacties!

Interieur - Slaapkamer styling met het mooiste bedtextiel - StijlvolStyling.com - Interieur styling en foto's door © sbzinterieurdesign.nl

Een nieuwe jaar betekent een nieuw interieur. Je badkamer een nieuwe look geven. Of je slaapkamer een make up over, met stijlvol beddengoed. Hieronder heb ik 5 tips voor jou.

De badkamer verbouwen en toch kunnen douchen

Blijf lekker thuis douchen tijdens de verbouwing. Douche Simpel verzorgt tijdelijke douchecabines wat de verbouwing van de badkamer een stuk aangenamer maakt! Bezorgen, plaatsen en ophalen wordt voor je gedaan. De kwalitatief hoogwaardige douchecabine wordt zonder problemen in huis geplaatst en is op diverse manieren te installeren.

Kijk voor meer informatie op: douchesimpel.nl

Gespot: Sierkussens voor jouw bad, zijdezacht genieten!

Een lekker warm bad of een bezoek aan de sauna kan erg ontspannend zijn. Een moment voor jezelf om tot rust te komen en te genieten. De zijdezachte sauna en bad kussens van Lapuan Kankurit is daarom de musthave voor jou me time moment.

Nu tijdelijk 20% korting met de code ‘stijlvolstyling20’.
Kijk voor meer informatie op: nordicinteriordesign.com/badkamer-en-sauna

Duurzaam en handig bedtextiel in één

Eigenwijs zijn zit bij Celeste Bedding in hun DNA. Celeste gelooft dat gebruiksgemak en stijlvol wél samengaan en dat textielproducten beter lokaal geproduceerd kunnen worden. Het beddengoed van Celeste maakt gebruik van een gepatenteerd ritssysteem waardoor het verschonen van je bed in een handomdraai is gebeurd.

Kortingscode: STIJL10
Kijk voor meer informatie op: celestebedding.com

De badkamer trend 2020: bijzondere badkamer tegels

De badkamer trend van dit jaar is een bijzondere tegel; de GROTE RUITTEGELS.
Dus zeg maar dag tegen je saaie tegels en ga voor een luxe uitstraling. Met de keramische wandtegel van TEGELinfo creëer je jouw droom badkamer. De tegels zijn zowel voor de wand als de vloer, wat voor één geheel en rust zorgt. Combineren van de ruit-tegels is mogelijk.

Kijk voor meer informatie op: tegelinfo.nl/tegelpatroon/ruit-tegel

Je eigen stoomdouche!

De badkamer is niet meer puur functioneel, maar het is een plek geworden om na een drukke dag weer op te laden. Wil je je oude BADKAMER een upgrade geven, dan kan dit met de stoomdouche van EAGO. Naast dat het ultiem ontspannend is, is het ook nog eens heel goed voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Kijk voor meer informatie op: hetsanitairfiliaal.nl

Dit is een inspiratie blog i.s.m. Lifestyle media group.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com