Menu
Interieur inspiratie / Keuken / Wonen en seizoenen / Zomer

Interieur | Aan tafel! Mix-en-match met zomers servies

Interieur | Aan tafel! Zomers servies en tafel styling - Woonblog StijlvolStyling.com (beeld: hkliving)

Klaar voor een zomers ontbijt, lunch en diner sessie met het gevoel van Saint Tropez, of misschien wel de Hamptons!? Zie jij jezelf al gezellige barbecue feestjes geven in de tuin, een zomerse picknick op het strand of in het bos. Uren lang natafelen in stijl met vrienden op een zomerse avond. Dan is een hip zomers servies onmisbaar in jouw wooncollectie.

Mix & Match servies

Je kunt natuurlijk gaan voor een standaard servies maar nog leuker is mix-en-match servies met verschillende merken en soorten collecties. Deze zomer zie je bijzonder veel servies met blauw en wit accenten gecombineerd met rieten (brood)manden en houten schalen. Daarnaast zijn ook accenten van goud en messing razend populair voor een extra luxe effect. Qua stijl zie je verder veel natuurlijke materialen en invloeden gecombineerd worden met een klassieke stijl in glaswerk. Ook imperfectie door (handgemaakte) borden en schalen die bijvoorbeeld net niet rond zijn, doen het momenteel erg goed binnen de nieuwste trends op tafelen gebied. Voor buiten zijn de bamboe serviezen ook dit jaar niet aan te slepen doordat deze lichtgewicht zijn en prima tegen een stootje kunnen. In deze blog wat shoptips voor de fijne zomer dagen vol genieten, lekker eten en koude drankjes met stijlvol mix-en-match servies.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com