Menu
Badkamer / Blog in de spotlight  / Interieur inspiratie / Stijlvol Styling TV / Woontips

Interieur | Toilet en badkamer styling inspiratie

Interieur | Toilet & badkamer styling inspiratie.
De badkamer, in veel Nederlandse woonhuizen klein maar fijn. Helaas is de badkamer ook bij veel huishoudens de meest verwaarloosde ruimte als het om sfeer en styling gaat. Met deze blog wil ik je inspireren hoe je op een hele simpele manier een sfeervol geheel van je badkamer of toiletruimte kunt maken. Want vaak met kleine accessoires maak het al snel gezelliger en het geeft je toilet ruimte en/of badkamer een luxe en stijlvolle uitstraling. 


Groen in de badkamer

De Calathea is de ideale badkamerplant. Deze plant houdt van vocht op haar blaadjes en kan goed tegen donkere ruimtes en plaatsen in huis.

Styling tips voor de badkamer / toilet

Laat kleuren en materialen welke je elders in huis hebt toegepast terug komen in je badkamer of toiletruimte. Zo creëer je eenheid en rust. Vergeet je badkamer geen ‘sfeer’ te geven met woonaccessoires. Er zijn genoeg materialen die relatief goed tegen vochtige ruimtes kunnen en welke er voor zorgen dat je binnen een mum van tijd een huiselijke en knusse sfeer in de badkamer creëert. Vergeet vooral niet dat praktische zaken ook heel mooi kunnen zijn. Investeer in stijlvolle en kwalitatief goede  badkameraccessoires. Een mooie zeepdispenser, een hedendaags handdoekenrek (of een ladder), wasmand, douchemandje en hedendaagse wc-rolhouder. Hierin is tegenwoordig enorm veel keus in stijl en materiaal waardoor jouw badkamer de uitstraling krijgt die past bij de rest van jouw woning.

Wil jij ook stijlvolle badkamer accessoires shoppen? Neem eens een kijkje op de woonwinkel en webshop tips pagina van Stijlvol Styling voor de leukste en beste shop’s op gebied van wonen.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com