Menu
Algemeen

Interieur | Beveilig je huis met stijlvolle accessoires

Binnenkijken | Het vtwonen huis 2017 - © Woonblog StijlvolStyling.com

Het stijlvol inrichten van je woning is op allerlei manieren te realiseren. Dat begint al bij de basis met een vloer en met meubels, zoals een bankstel. Ook kies je voor speciale kleuren op de muren en denk je aan de raambekleding. Misschien vervang je de saaie deuren nog wel door moderne stalen deuren met glas en dan is het plaatje compleet. Tenminste dat denk je, want er zijn nog veel meer details om aan te pakken. Bijvoorbeeld als het gaat om stijlvolle accessoires die betrekking hebben op de veiligheid en beveiliging van je woning.

Geef je woning stijlvolle maar veilige accessoires

Stijlvol slot voor optimale beveiliging

Had je ooit gedacht dat een deurslot een accessoire kan zijn dat veiligheid en een stijlvol karakter combineert? Er zijn maar weinig mensen die aan het design van deursloten denken bij de inrichting van het huis. Toch is daar het onderscheid mee te maken omdat het stijlvolle design dan overal in je interieur is terug te zien. Bijvoorbeeld met een cilinderslot in de schuifpui van je woonkamer die toegang geeft tot de tuin. Of met een veilige afsluiting van je deur. Het is belangrijk om bij een stijlvolle inrichting niet alleen aan de uitstraling te denken, maar ook aan goed hang- en sluitwerk. Dat verkleint namelijk de kans op inbraak in je woning.

Veiligheidshaakjes in allerlei designs voor keukenkastjes

Heb je kleine kinderen dan is het belangrijk om je huis niet alleen stijlvol, maar ook veilig in te richten. Denk maar aan keukenkastjes waar je schoonmaakmiddelen in hebt staan en waarvan je niet wilt dat je kindje erbij kan. Er is een simpele oplossing om de veiligheid in de keuken te vergroten met stijlvolle en veilige accessoires. Zo is het mogelijk om veiligheidshaakjes voor keukenkastjes te kopen. Deze zijn in allerlei designs en kleuren verkrijgbaar. Dat maakt het mogelijk om bij de keuze voor veiligheidshaakjes met de stijl en kleur van je keuken rekening te houden.

Stopcontactbeveiliging

Als er in je huis stopcontacten zijn die zich laag bij de grond bevinden, is dat gevaarlijk als je kleine kinderen hebt. Ook hiervoor geldt weer dat er stijlvolle accessoires beschikbaar zijn die de veiligheid in je huis vergroten. Stopcontactbeveiliging is verkrijgbaar in de vorm van stopcontactbeschermers die in allerlei uitvoeringen beschikbaar zijn. Op het gebied van veiligheid zijn er nog veel meer stijlvolle accessoires beschikbaar. Denk daarbij maar onder meer aan een nachtlampje met een lichtsensor die ook nog eens is voorzien van stopcontactbeveiliging.

Inspirerende samenwerking met deur-cilindersloten.nl
About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com