Menu
Interieur inspiratie / Samenwerking

Interieur | Combineer klassiek met rebels bij je inrichting

Om ervoor te zorgen dat we ons prettig en comfortabel in onze woning voelen, is het belangrijk dat we het huis naar wens hebben ingericht. Onze woning is immers een weerspiegeling van wie wij zijn. Daarnaast zijn we allemaal wel een beetje rustig, maar kunnen we ook een beetje speels en rebels zijn. Gelukkig kun je ook dit in je woning terug laten komen. Sta jij op het punt om je woning een make-over te geven? Of heb je net een nieuw huis gekocht? En wil je weten hoe je jouw woning een klassiek en rebels karakter kunt geven? In dit artikel zullen wij je hier meer over vertellen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Klassieke meubels 

Het inrichten van je woning lijk soms een lastige taak te zijn. De ene persoon heeft er super veel plezier in en de andere persoon vindt het niet zo een leuke taak. Gelukkig kun je het jezelf makkelijk maken door als eerst te beginnen met het maken van een moodboard. Dit is een poster waar je al je inspiratie op neerzet. Je kunt het zowel online maken als fysiek. Zo heb je meteen een beeld van hoe je je woning wilt vormgeven. Als je dit hebt gedaan dan is het enige wat je hoeft te doen nog het uitzoeken van alle meubels en accessoires. Heb je geen idee waar je terecht kunt voor de mooiste meubels? Neem dan een kijkje bij Kare design. Je kunt er verschillende meubels vinden. Van banken en tafels tot boekenkasten en dressoirs. Zo kun je er van alles vinden om je hele huis van top tot teen in te richten. Het is raadzaam om te kiezen voor klassieke meubels, omdat dit voor een rustige uitstraling zorgt.  

Rebelse accessoires

Wanneer je de meubels hebt uitgezocht is het tijd om de accessoires voor het huis uit te kiezen. Hierbij kun je de meest rebelse keuzes maken. Denk bijvoorbeeld aan een design hanglamp. Deze zien er super modern uit en geven je huis tegelijkertijd een speelse uitstraling. Zo kun je ook andere accessoires kiezen die ervoor zorgen dat je huis naar een hoger niveau gebracht worden. Denk hierbij aan geurkaarsen en bijpassende kaarshouders in unieke vormen, beeldjes en stoere wanddecoratie.  

Kortom, kun je jouw woning een inrichten door klassieke en rebelse elementen in je woning terug te laten komen. Het is dan raadzaam dat de grote meubels meer klassiek zijn en de decoratie en accessoires een rebelse look hebben. 

 

Blog in samenwerking met Rebelhouse.

 

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com