Menu
Interieur inspiratie / Keuken / Ontdek je woonstijl / Woontrends / Woontrends 2018 / Woontrends 2019

Interieur | De mooiste servies trends van dit moment

Interieur | De mooiste servies trends van dit moment - Lifestyle & woonblog StijlvolStyling.com (beeld: hkliving)

Naast goed eten speelt servies tijdens het diner de hoofdrol. Een mooi gedekte tafel is de sleutel tot een echt feestmaal. Met deze serviestrends style je de tafel tot in de puntjes. Welke stijl kies jij?

Trend 1: natuurlijk basic

In de nieuwste servies-collecties zien we veel natuurlijke materialen terug. Denk aan aardewerken schalen, serveerplanken van hout of terrazzo, bamboe kommetjes en geglazuurd keramiek. Een tafel gedekt met natuurlijke materialen geeft een rustige, maar stijlvolle uitstraling.

Shop-the-look bij deze servies trend:

Broste Copenhagen Nordic Sea collectie vanaf € 5,95

Broste Copenhagen Nordic Sand collectie vanaf € 4,95

Trend 2: vintage tintje

Denk je bij bruin, groen en oranje gekleurd servies vooral aan opa en oma? Sta niet raar te kijken als je het ook in de servieskast van je foodie-vriendin ziet staan. Vooral bruine kopjes en borden met kleurverloop in mooie retro-tinten zijn de trend. We gaan dus back to the seventies, alleen dat bloemetjes tafelkleed laten we nog even links liggen.

Shop-the-look bij deze servies trend:

HKliving 70’s collectie vanaf € 4,95

Trend 3: hotel luxury

Warme kleuren en luxe materialen zagen we al in het interieur, maar zien we nu ook in tafelaankleding terug. De tafel mag gedekt worden met items in sierlijke vormen, donkere kleuren en glanzende materialen. Denk aan diepblauw servies in combinatie met grijstinten en shiny gouden elementen.

Shop-the-look bij deze servies trend:

Iittala Alvar Aalto servies vanaf € 68,99
Broste Copenhagen Smoke glasservies vanaf € 42,95

Bron: FonQ – Hoofdbeeld: hkliving

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com