Menu
Interieur inspiratie / Shop the look / Vintage

Shop the look | De nieuwe collectie van BePureHome

Interieur | De nieuwste woonitems van BePureHome - woonblog StijlvolStyling.com
Wie BePureHome kent, weet dat je bij dit Nederlandse merk aan het juiste adres bent voor stoere, industriële meubels en accessoires. Het hele jaar wordt de collectie uitgebreid en daar zijn nu weer een hoop nieuwe items aan toegevoegd. En ik verklap alvast deze passen helemaal bij de aankomende woontrends 2018. In deze shop-the-look blog de mooiste en meest opvallende woonitems op de BePureHome collectie. 

Retro randje, messing en luxe stoffen

Banken met schuine pootjes, lampen die je doen denken aan vroeger en vazen die lijken op een antiek pronkstuk: in de nieuwe collectie zien we veel items met vintage invloeden. Wat materialen betreft gaan we ook terug in de tijd. Woonaccessoires met een fluwelen of messing look zijn weer helemaal in! En of je het nu terug laat komen in een modern of industrieel interieur, je zult zien dat een retro tintje perfect samengaat met andere stijlen.

Een van de populairste banken van dit moment is de cognackleurige Rodeo bank van BePureHome. Hoewel je zou zeggen dat deze topper niet te overtreffen is, maakt de Rebel bank absoluut kans. Vooral de uitvoering met het grafische retro printje is prachtig. Een mooie combi van modern en vintage!

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com