Menu
DIY / Interieur inspiratie / Kleur inspiratie

Interieur | Fotobehang op de slaapkamer

Wanneer je eindelijk je slaapkamer wil gaan opknappen, wil je natuurlijk alles uit de kast halen om dit zo goed mogelijk te doen. Van nieuwe meubels tot een nieuwe blik op de muur. Het decoreren van de muur heeft een grote invloed op de uitstraling van de slaapkamer. Tegenwoordig zijn er ook vele opties op de muur te decoreren. 

Muur van de slaapkamer decoreren

Als het gaat om het decoreren van de muren van de slaapkamer, zijn er meerdere opties waaruit je kunt kiezen. Wanneer je maar één kleur wil op je muur. Kun je deze bijvoorbeeld verven, of style je slaapkamer met behang wanneer je niet wil verven. Wanneer je graag een patroon op de muur wil, kun je beter de muur behangen. Wanneer je gaat verven kun je wel een patroon op de muur schilderen, maar wanneer je behangt zit het patroon in het behang zelf. Als je dan voor behang kiest geeft dit een ruimtelijker effect. 

Maar wanneer je iets volledig anders wil dan een simpel likje verf, of een simpel stuk behang tegen de muur. Dan kun je ook kiezen voor fotobehang. Als het gaat om fotobehang zijn er oneindig opties waaruit je kunt kiezen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is fotobehang van. En als je echt een persoonlijke draai wil geven aan de muren van jouw kamer, kun je ook je eigen foto op behang bij fotobehang laten printen. Door een eigen foto op het behang te laten printen, heb je sowieso een uniek behang aan jouw muur hangen.  

Fotobehang elders in huis

Het mooie van fotobehang is dat je het volledig kunt personaliseren. Wanneer je ervoor kiest om fotobehang op de slaapkamer te nemen, waarom zou je het dan niet ook elders in huis kunnen gebruiken. Bij het gebruiken van fotobehang kun je jouw volledige huis maken als geen ander, helemaal bij het gebruik van eigen foto’s. 

Om er een beetje variatie in te houden, hoef je niet letterlijk op elke muur fotobehang te plakken. Wanneer je namelijk op letterlijk elke muur fotobehang plaatst, kan het heel druk worden in de ruimte. Zo kun je er beter voor kiezen om een deel van de muur te decoreren met fotobehang. En de overige muren te gaan schilderen, of te gaan behangen met een normale behang. Door het verven of gebruiken van normaal behang, naast het gebruiken van fotobehang. Zorg je ervoor dat je wel een mooie foto op de muur kan plakken, zonder dat de ruimte te druk wordt.    

 

Inspiratie blog in samenwerking met fotobehang.com

 

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com