Menu
Interieur inspiratie / Kleur- en interieur trends / Woontips / Woontrends

Interieur | Geometrische vormen in jouw interieur

Geometrische vormen voor jouw interieur. Gekleurd of in zwart wit. Je ziet geometrische vormen ineens overal opduiken op textiel maar ook in woonaccessoires als manden kandelaars.

‘Hip & Hot’. Geometrische vormen in jouw interieur.

Cirkels, driehoeken, vierkanten en rechthoeken.

Bekende en eenvoudige figuren die iedereen kent zijn helemaal ‘hot’ om met elkaar te combineren in jouw interieur. Geometrische figuren (natuurlijk maar strakke vormen) zorgen in jouw interieur voor extra diepte en 3D-effect.
Wanneer je deze vormen gebruikt samen met contrasterende, primaire kleuren, dan wordt dat effect nog eens extra versterkt. Wil je een subtiele uitstraling? Gebruik dan zwart of wit in combinatie met pasteltinten.
Wanneer je speelt met verschillende materialen geven hout en textiel jouw interieur een rustige en vriendelijke aanblik. Glas en hoogglans meubels geven een interieur een strakke/ moderne uitstraling.
Woonaccessoires in of met  geometrische vormen zoals vaasjes, kussens, kaarsenhouders maar ook lampen zijn o.a. verkrijgbaar bij: de vtwonen shop.
Interieur | Stoer wonen met hout & staal - © Woonblog StijlvolStyling.com - SBZ Interieur Design
About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com