Menu
Badkamer / Samenwerking / Woontips

Interieur | Hoe radiatoren een rol spelen in een stijlvolle inrichting van je huis

Stijlvol Styling - Radiator tips en inspiratie

Je staat er misschien niet direct bij stil, maar ook de radiator in je huiskamer, badkamer of slaapkamer speelt een rol in de sfeer die je woning uitstraalt. Het is immers een zichtbaar element en dus wil je dit ook afstemmen op je algehele woonstijl. Lees er meer over in dit artikel.

Woonstijl gaat om harmonie

Afhankelijk van je smaak kies je voor een bepaalde woonstijl, zoals klassiek, minimalistisch of modern. En daar stem je alles in je huis op af zodat er een harmonieus geheel ontstaat. Je meubels, vloerbedekking, gordijnen, je zorgt ervoor dat het qua stijl, kleur en uitstraling allemaal een beetje bij elkaar past. In dat geheel horen ook de radiatoren meegenomen te worden. Deze zichtbare elementen in vrijwel elk vertrek van je woning bepalen namelijk weldegelijk ook wat voor uitstraling dat vertrek heeft.

Ga voor keuze

Ben je bezig met het inrichten van (een deel van) je huis? Denk dan dus ook even na over wat voor radiatoren je wilt laten plaatsen en kies voor een leverancier waar je keuze hebt. Zo kun je namelijk kiezen voor een radiator die niet alleen qua afmeting past op de gewenste plek, maar die ook past bij de hele uitstraling van die kamer of ruimte. Qua design en qua kleur. En daarvoor wil je een ruime keuze hebben. Een dergelijk ruime keuze, met radiatoren die passen in elke woonstijl, situatie en budget vind je bij een specialist zoals radiator-outlet.nl.

 

Kies een passende radiator voor de badkamer

Een vertrek waar de radiator een zeer prominente rol speelt is natuurlijk de badkamer. Omdat je daar vaak zonder kleding rondloopt wil je toch echt wel dat deze ruimte comfortabel warm is. In een badkamer is echter vaak ook maar beperkt ruimte, toch wil je ook daar dat de radiator in harmonie is met de rest van je badkamer. Dus moet de badkamerradiator passen qua kleur en design bij de rest van je badkamer. Ga je voor een designer radiator, of voor een meer standaard model? Jij bepaalt. Want in elke afmeting, kleur en model is er zoveel keuze bij de specialist dat er altijd wel een badkamerradiator te vinden is die past bij jouw situatie.

Laat je niet beperken

Laat je dus niet beperken bij de keuze van een radiator omdat de aanbieder op de hoek een zeer beperkt assortiment heeft. Want dan kijk je jarenlang aan tegen radiatoren die eigenlijk niet mooi passen bij de woonstijl die jij zo zorgvuldig hebt gekozen. Ga daarom voor de keuze van een specialist op het gebied van radiatoren. Succes met uitzoeken!

 

Gesponsorde blog in samenwerking met radiator outlet. 
About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com

No Comments

    Reageer op deze blog