Menu
Interieur inspiratie / Woonwinkelen / Zomer

Interieur inspiratie | Afkoelen met een hippe ventilator

Stadler Form Otto Ventilator - Hout
Stadler Form Otto

Interieur inspiratie | Afkoelen met een hippe ventilator.
Welke interieur liefhebber wil nu niet hip en stijlvol afkoelen met een ventilator die goed werkt en ook nog eens mooi is om te zien. Ik selecteerden de meest hippe ventilatoren voor je om de warme zomer dagen door te komen. 
Stadler-Form-Otto-Fan-Carlo-Borer

Stadler Form Otto

Mijn persoonlijke favoriet is de Stadler Form Otto ventilator. Waarom? Hij is niet alleen praktisch, maar vooral stijlvol en met een prachtig design. De Stadler Form zorgt voor een optimale leefomgeving en kan zowel op de vloer als op een tafel geplaatst worden.

Prijs: €159,- (momenteel bij vtwonen kost hij €139,-)

<a href=

Stadler form max ventilatorkachel

De Stadler form max is een moderne design ventilator. Hij is erg stil als hij aan staat en het fijne is hij kan zowel koelen als verwarmen. Perfect dus ook voor overgangsperiodes en bij uit de warme dagen.

Prijs: 109,- (deze ventilator kost nu €79,- bij vtwonen)

la chaise longue ventilator majestic

La chaise longue ventilator majestic

La chaise longue ventilator majestic is een stijlvolle ventileer die in 5 kleuren verkrijgbaar is. Bovenstaand zie je op de foto de chroom versie maar hij is er ook in zwart, rood, groen en roze.

Prijs: €79,-

tristar ventilator

Tristar ventilator

Tristar ventilator – 80 cm. Mooi om te zien en budget vriendelijk. Deze stijlvolle ventilator van Tristar heeft een oscillatie functie, waardoor de verkoeling goed door de ruimte verspreid wordt. De ventilator is 80 cm hoog en in hoogte verstelbaar. Met drie verschillende standen is hij ook nog eens duurzaam in gebruik.

Prijs: €49,-

300104-01_01

Dyson Hot & Cool

Dyson Hot & Cool Ventilator AM05 is perfect voor het krachtig koelen tijdens de warme dagen, tijdens de koudere dagen van het jaar verwarmt hij de ruimte ook nog eens lekker vlot. Hij is niet alleen fraai om te zien hij is ook nog eens erg veilig. De Dyson is dus eenvoudig schoon te maken en heeft geen bladen of zichtbare verwarmingselementen. Hij schakelt zichzelf automatisch uit wanneer hij omvalt en heeft volledig variabele instellingen.

Prijs: €328,99

Stijlvolle groet, Susanne - Stijlvol Styling woonblog www.stijlvolstyling.com

PS> Wat doe jij om het binnenshuis om het lekker koel te houden tijdens de warme (zomer)dagen van het jaar?

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com