Menu
Interieur inspiratie / Review / Samenwerking / Woonwinkelen

Interieur inspiratie | Fairly Hearts natuurlijke kaarsen (review)

Interieur inspiratie | Fairly Hearts natuurlijke kaarsen (review) - Stijlvol Styling woonblog www.stijlvolstyling.com

Interieur inspiratie | Fairly Hearts natuurlijke kaarsen (review).
Kennen jullie Fairly Hearts kaarsen al? Alle kaarsen van Fairly Hearts zijn volledig natuurlijk en handgemaakt. De was is in tegenstelling tot normale kaarsen juist niet van paraffine gemaakt maar van palmwas. Het fijne is dat deze kaarsen tot 90% minder roet af geven. Dit is veel beter voor het milieu en jouw gezondheid. Daarnaast is de geur in de kaarsen uit natuurlijke etherische olie gemaakt, welke elk op hun eigen specifieke wijze bijdragen bij aan jouw dagelijks welzijn. Fairly Hearts is een bedrijf dat tot stand gekomen door de natuurlijke en vredige manier van leven in Azië. De oprichters van Fairly Hearts voelen zich vooral geïnspireerd door de Hindoeïstische cultuur van Bali en de Boedhistische cultuur van Thailand. Deze harmonie en vredige manier van leven willen ze door middel van geur nu tot uiting laten komen in de Nederlandse huiskamers of waar dan ook in huis.

Interieur inspiratie | Fairly Hearts natuurlijke kaarsen (review) - Stijlvol Styling woonblog www.stijlvolstyling.com

Vrijwel alle kaarsen van in het assortiment van Fairly Hearts hebben een bijzonder omhulsel, namelijk een echte kokosnoot. Ze zijn er in verschillende vormen en maten en geven de kaars een bijzonder en exotisch tintje. Zelf vind ik de kaarsen ook erg leuk om cadeau te doen, toen ik de kaarsen van Fairly Hearts geleverd kreeg ter review zaten ze ook meteen leuk verpakt.
Klaar om cadeau te doen zullen we maar zeggen.

Ik koos zelf voor drie kaarsen, alle drie in een kokosnoot;
De kokosnoot kaars klein met kokos geur.
Geeft een natuurlijk uitstraling bij jou in huis en is een eye catcher onder de kaarsen, ik heb veel reacties om deze kaars gehad door het bijzondere uiterlijk en de tropische geur van kokos.

Chique Ylang Ylang.
Deze natuurlijke geurkaars geeft een heerlijke licht zoete Ylang Ylang aroma af. Deze geur staat bekend om het rustgevende effect.

– Sandalwood Meditatie Kaars.
Hou je van rust en mediteren? Dan is deze kaars een must-have, deze kaars met voetje van bamboe heeft een heerlijke sandalwood geur.

Review
De geuren van de kaarsen zijn niet heftig of te overheersend, maar juist subtiel aanwezig. Bij geur kaarsen wen je altijd snel aan de geur als de kaars brand waardoor je denkt dat je hem niet meer ruikt. Toch als je de ruimte verlaat en weer naar enkele minuten terug keert, ruik je de heerlijke geur absoluut. Persoonlijk hou ik ook niet zo van zwaar overheersende geuren. Bij het aansteken van de kaarsen dien je eerst de lont een stukje af te knippen anders gaat deze walmen. De kaarsen branden in tegenstelling tot ‘normale paraffine kaarsen’ langer. Voor de kaarsen zonder voetje geld; Zet er wel even een viltje of dergelijke onder om de ondergrond tegen hitte te beschermen.

Wil je meer weten over Fairly Hearts of zelf één van de mooie natuurlijke kaarsen bestellen?
Bezoek dan de website van Fairly Hearts.

Stijlvolle groet, Susanne - Stijlvol Styling woonblog www.stijlvolstyling.com

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com