Menu
Review / Samenwerking / Tech & SMART Home

Interieur inspiratie | Stijlvol thuis bellen met Philips Luceo

Philips telefoon - Stijlvol Styling woonblog
Interieur inspiratie | Stijlvol thuis bellen met Philips Luceo.
Enige tijd ontving ik deze stijlvolle Philips telefoon de Luceo. De Philips Luceo is een draadloze telefoon en in elk opzicht iconisch. Deze moderne telefoon heeft  design heeft sensuele lijnen en gaat naadloos over in het basisstation met geïntegreerd display. De Luceo is niet alleen erg functioneel je haalt er ook een stukje design mee in huis. Tijd voor een korte review. 

Handige functie’s: 

Wit-op-zwart LCD-display heeft een hoog contrast. Dit zorgt voor betere leesbaarheid en perfect passend bij het stijlvolle ontwerp van de Philips Luceo. Erg handig zowel bij daglicht als in de avond, het scherm is altijd goed leesbaar.

Philips telefoon - Stijlvol Styling review

Dit toestel heeft zogenoemde gekalibreerd toets paneel zo kun je nauwkeuriger de nummers kiezen.

De handsfree modus maakt gebruik van een ingebouwde luidspreker om de stem van de beller te versterken. Als je bijvoorbeeld je telefoon niet aan je oor houdt omdat je iets wilt noteren is dit een erg handige functie.

Goed om te weten: 
Philips-telefoons zijn energiezuinig en ontworpen met oog voor het milieu. Het energieverbruik bedraagt in de stand-bymodus minder dan 0,70 W. In de ECO-modus neemt de straling met maximaal 60% af en tijdens het opladen zelfs met maximaal 95%.

Deze handige design telefoon is o.a. te bestellen via Bol.com.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com