Menu
Badkamer / Interieur inspiratie / Samenwerking / Woontips / Zolder

Interieur | Inspiratie voor inrichten van de wasruimte

© SBZ Interieur Design - zolder interieur project Amstelveen-33

Interieur | Inspiratie voor inrichten van de wasruimte.
De wasmachine (en droger) iedereen heeft er bijna wel één of een combinatie van deze thuis staan. Vaak op de zolder, de bijkeuken, in de badkamer of een apart ‘was en droog’ kamertje. Ondanks dat je vele uren in je leven bezig bent met wassen is de wasruimte vaak maar een rommelig en verwaarloosde plek in huis. Tijd voor wat leuke woonideeën voor het praktisch en stijlvol inrichten van jouw wasruimte of hoek.

(Inloop)kast voor je was en droog combinatie:

Praktisch, netjes en nooit meer troep in het zicht. Gebruik een schuifdeur kast systeem (te koop bij de bouwmarkt of bijvoorbeeld IKEA) om een aparte was ruimte te creëren bijvoorbeeld op zolder.

Stijlvol en praktisch – opgeborgen en uit het zicht:

Gebruik een badkamer of keukenbouw contractie om je wasmachine en droger weg te werken, ook handig een spoelbak erbij voor de handwas. Zet je wasmachine en droger op een fijne hoogte neer, dit is een stuk fijner voor je rug en je kunt je wasmand voor de wasmachine en droger zetten wanneer je de was eruit haalt.

Style je wasruimte

De was verzamelen, wassen en drogen kun je absoluut doen in stijl. Je wasmiddelen gebruiken om te stylen door ze in manden te zetten, leuke posters, potten, glazen flessen, opbergmanden en fris groen in de vorm van planten oogt de ruimte vast ineens en stuk frisser en gezelliger. Wil je echt iets unieks dan zijn de Foekjefleur vazen, geïnspireerd op echte plastic flessen heel erg leuk. De flesvaas is gemaakt van biscuit porselein, wat zorgt voor die frisse matte finish. Ook niet te vergeten is een stijlvol wasmand. Tegenwoordig is er ontzettend veel keus. Onderanderen Brabantia bied een hele mooie lijn wasmanden in verschillende kleuren en stijlen. Ook zie je tegenwoordig hele mooie zogeheten ‘wastassen’.

Wasruimte inrichten - Woonblog StijlvolStyling.com

Wasruimte inrichten - Woonblog StijlvolStyling.com Beeld: Brabantia

Wasruimte inrichten - Woonblog StijlvolStyling.comBeeld: Foekjefleur vaas

Wasruimte inrichten - Woonblog StijlvolStyling.com

Blog in samenwerking met Brabantia. 

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com