Menu
Samenwerking / Shop the look / Woonkamer inspiratie / Woontips

Interieur | Is jouw zithoek toe aan een make-over voor het nieuwe jaar? Wij hebben dé tip voor jou.

Je woonkamer, een plek waar comfort en stijl samenkomen. Een plek waar je na een lange werkdag even kan ontspannen. We brengen er heel wat tijd door en soms ben je toe aan iets nieuws. Een kleine make-over kan hierbij helpen. Maar hoe pak je dit aan en hoe zorg je ervoor dat je niet gelijk een heel nieuw interieur hoeft aan te schaffen? 

Stijlvol Styling shoptip:

de design fauteuils van Montèl. Een absolute must-have voor 2024!
Tot 7 januari 2024 ontvang je 10% korting op de fauteuils van Montèl, exclusief de fauteuil toppers. Mis de kans niet om jouw woonruimte te verrijken met een prachtige fauteuil én maak direct gebruik van deze fijne korting! 

Waarom een fauteuil?

Nou… eerder waarom niet zul je bedoelen. Stel je voor, een lege hoek in je woonkamer, wachtend op wat liefde. Zet daar een elegante of stoere fauteuil neer en plotseling komt de ruimte tot leven. Een fauteuil is niet zomaar een meubelstuk; het is een artistiek statement piece dat de sfeer en stijl van je woonkamer kan veranderen. Met de juiste fauteuil creëer je binnen no-time niet alleen een comfortabele zithoek, maar geef je jouw woonkamer een complete make-over. Een plek waar je straks niet weg bent te slaan!

Vind jouw perfecte match bij Montèl

Montèl biedt een breed assortiment aan fauteuils, van modern tot klassiek en alles daartussenin. Dus of je nu op zoek bent naar een leren fauteuil met een modern design of een relaxfauteuil die voldoet aan al jouw comfort-eisen, je vindt er sowieso wat je zoekt! En het mooie is, vind je het niet, dan vind je het alsnog. Je kan namelijk jouw fauteuil helemaal naar wens samenstellen.

Kies jouw favoriete model en bepaal zelf de kleur en stof die je erbij vindt passen. Extraatje bij je fauteuil of een bijpassend voetenbankje? The sky is the limit! Het model ‘Charles’ is bij vele favoriet en hoe leuk zou hij zijn in een lichte kleur met een zachte stof?! Dit past helemaal bij de woontrends 2024

Jouw ideale zithoek creëer je zo!

Heb je de juiste fauteuil gekozen die bij jou én je interieur past? Dan zal je snel merken wat het met je ruimte doet. Maar, het leukste gedeelte moet nog komen: het afstylen. Maak gebruik van een zacht plaid, een kleurrijk kussen en een mooi bijzettafeltje om je knusse zithoek compleet te maken. Ook voor deze essentials kan je overigens terecht bij Montèl, dus neem vooral een kijkje op de website. Hopelijk heb ik je kunnen inspireren om in het nieuwe jaar je zithoek een make-over te geven en te verrijken met een design fauteuil van Montèl.
Een ding is zeker: er is genoeg keuze!

Deze blog betreft een inspirerende samenwerking met Montèl.
About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com

No Comments

    Reageer op deze blog