Menu
Babykamer & Kinderkamer inspiratie / Interieur inspiratie

Interieur & kids | Aquamarijn natuurverf gemaakt van lijnolie

Interieur & kids | Natuurlijke muurverf van Aquamarijn - Stijlvol Styling woonblog www.stijlvolstyling.com
Interieur & kids | Aquamarijn Natuurverf gemaakt van lijnolie
Natuurlijke, biologische en duurzame producten zijn een ‘hot’ item in babykamer en kinderkamer land. Dit bleek wel toen ik een persbezoek bracht aan de Negenmaandenbeurs. Wist je dat in Scandinavië je niet eens muurverf zoals dat in Nederland verkocht wordt voor in de babykamer mag gebruiken? Dit komt omdat muurverf lang nadat je ermee geschilderd heb nog schadelijke stoffen uitademt. Hoe dan ook adviseer ik (aanstaande) ouders altijd om muurverf op waterbasis te gebruiken, toch is dit eigenlijk niet voldoende. Tegenwoordig bestaat er ook natuurverf, zoals dat van Aquamarijn. Onlangs kwam ik dit verf merk tegen op de Negenmaandenbeurs en was best wel onder de indruk van de mooie kwaliteit en het heldere verhaal bij de ontwikkeling en gedachten achter deze natuurverf.

Vanuit de overtuiging dat de levende natuur veel meer te bieden heeft dan welke chemische oplossing ook, legt Aquamarijn Natuurverf zich volledig toe op het ontwikkelen, produceren en verkoop van duurzame verven, oliën en wassen gemaakt van her winbare natuurlijke grondstoffen.

Internationale top referenties van Aquamarijn Natuurverf zijn o.a. de lijnolie-muurverf MARIL, de high solid lijnolie-systeemverf LINAL en de lijnolie-aflak SATILIN.
Jaarlijks worden er met tevredenheid heel wat vierkante meters mee weg geschilderd, niet alleen op wanden maar er is natuurverf te koop voor ook planken, parket vloeren en lambrisering.

Interieur & kids | Natuurlijke muurverf van Aquamarijn - Stijlvol Styling woonblog www.stijlvolstyling.com
Op de Negemaandebeurs schilderen Aquamarijn een babykamer op het BabyBeGood plein, een plein met alleen maar biologische, natuurlijke en duurzame producten voor mama en baby.
De lichte kleur op de muur is de Toucheeen neutrale wit-creme tint, en voor het kleurverloop op de lange wand gebruikten ze Touch aan de bovenzijde en de bijzondere kleur Infinite aan de onderzijde. De verf is gemaakt op basis van lijnolie.

Interieur & kids | Natuurlijke muurverf van Aquamarijn - Stijlvol Styling woonblog www.stijlvolstyling.com
Ik vond in ieder geval de verf er erg mooi uit zien op de wanden en het is dan ook zeker een product welke ik in gedachten hou wanneer ik de grote eer krijg om een babykamer/ kinderkamer te ontwerpen en stylen. Naast de babykamer en kinderkamer is deze verf  natuurlijk ook prima geschikt voor alle andere ruimtes in huis.

Meer informatie? Ga hier naar de website van Aquamarijn natuurverf. 

Stijlvolle groet, Susanne - Stijlvol Styling woonblog www.stijlvolstyling.com

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com