Menu
Babykamer & Kinderkamer inspiratie / Events & beurzen / Interieur inspiratie / Kleur- en interieur trends / Woontrends

Interieur & kids | Baby en kinderkamer trends gezien op de Woonbeurs

Interieur & kids | Baby en kinderkamer trends 2014 - 2015 gezien op de Woonbeurs - www.stijlvolstyling.com

Interieur & kids | Baby en kinderkamer trends (2014 – 2015) gezien op de Woonbeurs.
Afgelopen donderdag mocht ik als pers naar de Woonbeurs Amsterdam en stond ik de hele dag op de bloggers stand waar ik mocht live bloggen, erg leuk! Daarnaast ben ik gedurende de hele dag de beurs over geweest op zoek naar de nieuwste woon-inspiratie. Dit jaar heb ik ook extra te gelet op de trends voor de kinderkamer. Dit zijn de trends voor de kinderkamer 2014-2015 gespot op de Woonbeurs Amsterdam…

Pastel en aardetinten

Veel geziene kleuren zijn pastel en aardetinten. Zo kwam ik bij de stand van Koeka de mooie kleur Saffier (groen) tegen in o.a. een mooie wafelstof gecombineerd met mooie grijsblauwe tinten welke nu al te zien zijn op de Woonbeurs maar pas in september 2015 in de winkel liggen. Hoe je een kinderkamer in natuurtinten zelf thuis kunt creëren een welke accessoires hierbij passen, vertel ik je graag later meer over in een aparte kinderkamer inspiratie blogpost. Wil je nu al zelf bij Koeka de nieuwste kinderkamer producten bekijken en shoppen ga dan hier naar de Koeka shop.

 
Interieur & kids | Baby en kinderkamer trends 2014 - 2015 gezien op de Woonbeurs - www.stijlvolstyling.com

Neon en wit

Op de één van de Woonbeurs meest inspirerende stands namelijk die van Karwei.

Is een kinderkamer te zien in wit gecombineerd met neon gekleurde accessoires.
Deze combinatie roep meteen één en al vrolijkheid bij je op! Hoe je deze kinderkamer zelf thuis kunt samenstellen en wat hier wel en niet bij past vertel ik je ook graag later meer over in een aparte blogpost.
 
Interieur & kids | Baby en kinderkamer trends 2014 - 2015 gezien op de Woonbeurs - www.stijlvolstyling.com
 

Praktische oplossingen – een bedhuis voor 2 kids

Op de stand van 101 woonideeën is een hele leuke kinderkamer ingericht met een groot stoer bedhuis van hout waarin plaats is voor 2 kindjes om te slapen (zelf maak idee!) . De twee bedden bevinden zich in het bedhuis met daarnaast een kleine speelruimte.
Ik begreep van bezoekers bij de stand dat ze dit bed zo groot en log vonden. De meeste dachten waarschijnlijk dat het onderste bed als bank bedoelt was? Het juist in tegendeel een heel pracktisch bed voor kleinbehuisde. Want wanneer je ruimte gebrek hebt en daardoor twee kindjes op één kamer moeten slapen is zo’n bedhuis juist ideaal om in de hoek van een ruimte te plaatsen. En ook is dit bed een stuk origineler en leuker als een stapelbed. Ook heel leuk de wolk lampen met de naam van je kind erin, ook weer een creatief idee van 101 woonideeën.
 
Interieur & kids | Baby en kinderkamer trends 2014 - 2015 gezien op de Woonbeurs - www.stijlvolstyling.comInterieur & kids | Baby en kinderkamer trends 2014 - 2015 gezien op de Woonbeurs - www.stijlvolstyling.com

De 3 prinsessen kinderkamer bij vtwonen

Dit jaar staat er op de woonbeurs een nagebouwd koningshuis, ingericht zoals de stylisten van vtwonen denken dat het huis van Willem-Alexander en Maxima anno 2014 ingericht zou kunnen zijn. Waaronder dus ook één groot kinderkamer voor de prinsessen. Ingericht met veel wit en mint. Combinaties van klassieke en moderne materialen die prima bij elkaar passen. En in het bijzonder één heel erg groot hemelbed waarin de drie dames ”prinses heerlijk” naast elkaar kunnen slapen. Erg leuk gedaan!
 
Interieur & kids | Baby en kinderkamer trends 2014 - 2015 gezien op de Woonbeurs - www.stijlvolstyling.com

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com