Menu

Stijlvol Styling Woonblog - www.stijlvolstyling.com (439)

Babykamer en kinderkamer trends 2015.
De baby- en kinderkamer trends voor 2015 gaan vooral over pastellen in combinatie met aardetinten of juist felle neon kleurtjes. Ook zie je dit jaar kleuren als Oker geel voor de kinderkamer verschijnen.

Allereerst een shoptip: De Negenmaandenbeurs is de ideale plek om inspiratie op te doen als je een kindje verwacht of net hebt gekregen. Op de beurs vind je volop styling tips voor je babykamer, trendy zwangerschaps- en babykleding, deskundigen voor al je vragen, en niet te vergeten: er zijn héél veel leuke beursaanbiedingen!
De Negenmaandenbeurs is er van 24 t/m 28 februari in Amsterdam RAI.
Met je Negenmaandenbeurs kaart heb je (op dezelfde dag) ook gratis toegang tot de Huishoudbeurs! Bestel je entreekaarten in de voorverkoop want dat is een stuk voordeliger. Bestel nu je Negenmaandenbeurs kaarten voor €14,95 i.p.v. €19,50

Zelf ga dit jaar ook weer naar de Negenmaanden beurs om de nodige babykamer en kinderkamer inspiratie op te doen.

De babykamer en kinderkamer trends 2015

Interieur & kids | Baby en kinderkamer trends 2014 - 2015 gezien op de Woonbeurs - www.stijlvolstyling.com

Pastel en aardetinten

Woonmerk Koeka welke specialist is op het gebied van kinderkamer textiel komt dit jaar met een nieuwe kleur in de ‘natuurtinten’ reeks; Saffier (groen). Saffier (groen) zie je in o.a. de mooie wafelstof gecombineerd met mooie grijsblauwe tinten welke onlangs al te zien was op de woonbeurs maar pas in september 2015 in de winkels verwacht wordt. Naast Saffier voegden ze ook onlangs een nieuwe felle kleur aan hun collectie toe de vrolijk kleur: Tea rose. Tea rosé is een zoet en fel roze kleurtje dat vast voor vrolijke stijl in de babykamer en kinderkamer zorgt.

Voor de jongens kamer is er de mooie donkerblauwe kleur (dark blue /silver) voor een stoere look. Wil je bij Koeka de nieuwste kinderkamer producten bekijken en shoppen ga dan
hier naar de Koeka shop.

 

Stijlvol Styling Woonblog - www.stijlvolstyling.com (438)

Stijlvol Styling - Woonblog - Babykamer en kinderkamer trends 2015 - www.stijlvolstyling.com

Beeld: Koeka – kleur :tea rose

Koper & goud

Koper en goud zijn één van de interieurtrends voor 2015. Logisch dat je ook op het gebied van babykamer en kinderkamer trends koper en goud als (subtiele) accent kleuren zal aan zien. Binnenkort daarom een uitgebreide blogpost over koper en goud in de kinderkamer.

Beeld: vtwonen
Stijlvol Styling - Woonblog - Babykamer en kinderkamer trends 2015 - www.stijlvolstyling.com

Beeld: xn--smm-rla

Traditionele kleuren, wigwam’s en vintage.

Ariadne at home had op de laatste editie van de woonbeurs een hele schattige kinderkamer in roze en wit. Opzich niet een trend aan maar wel de tent die ze gebruikten in dit kamertje. Want een tipi, tent of wigwam is wel een regel rechte trend voor de kinderkamer anno 2015.

Daarnaast het gebruik van vintage spullen zoals oude school stoelen en bureautjes. Of bijvoorbeeld een oude opgeknapte kast is ook heel van nu. Loods5 heeft onder anderen tegenwoordig een hele afdeling met vintage artikelen voor thuis.

Traditionele kinderkamer kleuren die ook zeker terug zijn geeltinten; Van ei-geel tot oker geel.

Stijlvol Styling Woonblog - www.stijlvolstyling.com

Stijlvol Styling Woonblog - www.stijlvolstyling.com

Stijlvol Styling Woonblog - www.stijlvolstyling.com (171)

Het gebruik van Honeycombs en Pompom’s zijn ook een ware trend die in de USA al even bezig was maar Nederland steeds meer begint te veroveren, feest decoratie als woondecoratie voor de kinderkamer dus.

Stijlvol Styling Woonblog - www.stijlvolstyling.com (169)

Schattig hangwieg met beddengoed in de traditionele unisex kleur; Ei-geel.

Stijlvol Styling Woonblog - www.stijlvolstyling.com (170)

Mint (mintgroen) als nieuwe unisex kleur

Ook in 2015 razend populair als nieuwe unisex kleur voor zowel de babykamer als de kinderkamer!
Deze kleur kan perfect voor zowel een jongens als meisjes kamer, en er zijn eindeloze combinaties op met andere kleuren.
Meer weten wat je allemaal kunt combineren bij deze kleur en wat mijn shop tips zijn lees dan ook eens
myoldcourtyhouse
Babykamer en kinderkamer trends 2015

Neon & DIY

Karwei liet op de woonbeurs 2014 al zien hoe ze neon kleurtjes combineerden naast de basis kleur wit en maar ook mintgroen.
Het resultaat een vrolijke en stoere kamer. Naast Karwei kwam 101 woonideeën met een heus bedhuis een combinatie van een speelruimte en een bed. Ook hier zag je veel vrolijke felle kleuren voor het speelpaleis van de kids. Bedhuizen zie je steeds meer en meer in kinderkamers, ze maken danwel van een kinderkamer en ware beleving maar zijn ook praktisch en soms zelf ruimte besparend. Het meest gaaf is natuurlijk als je zelf een bedhuis voor je kindje bouwt en hoe leuk is dan om papa (of mama) als kind daarmee te ‘helpen’. Ook zelf lampen maken of muurdecoratie is natuurlijk super leuk om te doen!

Stijlvol Styling Woonblog - www.stijlvolstyling.com (259)

Stijlvol Styling Woonblog - www.stijlvolstyling.com (255)

Stijlvol Styling Woonblog - www.stijlvolstyling.com (264)

Stijlvol Styling Woonblog - www.stijlvolstyling.com (261)

Stijlvol Styling Woonblog - www.stijlvolstyling.com (256)

 

Stijlvol Styling Woonblog - www.stijlvolstyling.com (94)

Stijlvol Styling Woonblog - www.stijlvolstyling.com (52)

Stijlvol Styling - Woonblog - Babykamer en kinderkamer trends 2015 - www.stijlvolstyling.com

Stijlvol Styling - Woonblog - Babykamer en kinderkamer trends 2015 - www.stijlvolstyling.com
Stijlvol Styling - Woonblog - Babykamer en kinderkamer trends 2015 - www.stijlvolstyling.com

Stijlvol Styling - Woonblog - Babykamer en kinderkamer trends 2015 - www.stijlvolstyling.com

 


SBZ logo png met huisje (klein)Kan ik jou als interieurontwerper en stylist ook helpen met het creëren van een stijlvolle en bijzondere babykamer of kinderkamer? Wil je ondersteuning middels een interieuradvies, interieurontwerp, woon-winkelen en /of  de complete inrichting en styling van de babykamer of kinderkamer(s)? Dat kan! Voor meer informatie en contact raadpleeg de website van mijn creatieve studio; SBZ Interieur Design.

 
About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com