Menu
Babykamer & Kinderkamer inspiratie / Interieur inspiratie / Kleur- en interieur trends / Woontrends

Interieur & kids | Babykamer trends gezien in Koffietijd

Interieur & kids | Babykamer trends gezien in Koffietijd

Interieur & kids | Babykamer trends gezien in Koffietijd.
De 9 maanden beurs is deze week in de RAI in Amsterdam waar je volop inspiratie op kunt doen voor de babykamer. 
Het TV programma Koffietijd stond deze week in het thema van zwanger zijn en kids. Vandaag zag ik in Koffietijd een hele leuke babykamer voorbij komen die echt helemaal volgens de laatste trends is ingericht! Als ‘nieuwbakken’ moeder en interieur designer weet ik als geen ander hoe leuk het is de kinderkamer/ babykamer mooi en functioneel in te richten.
Ik vind deze kamer zoals getoond in Koffietijd helemaal van deze tijd en echt super sfeervol ingericht. Zeker met die schitterende vergrijsde mint kleur op de muur waar ik zelf helemaal weg van ben. Onlangs schreef ik een artikel over mint(groen) als kleur in de kinderkamer/babykamer en dit artikel werd door jullie heel veel gelezen waarvoor dank! De kleuren zoals stylist Yvet gebruik zijn enorm in opkomst voor de kinderkamer omdat mint een neutrale ‘uniseks’ kleur is en makkelijk te combineren met leuke accessoires om net die jongens of meisjes ‘look’ aan de het kamertje te geven.

Shoptips:

  • De vloerlamp/spot heet Hollywood – Wit en is van het merk It’s about RoMi.
  • Kleed is van Naco Trade, zij hebben in verschillend kleuren o.a. mooie gehaakte kleden en kussens.
  • De ladekast en commode zijn van Stokke® Care™. Deze handige commode kun je in een bureau, boekenkast en tv-tafel veranderen.
  • Ledikant wat je ziet in het kamertje is de Stokke® Sleepi™ en is eigenlijk een Vier bedden in één systeem. Heel erg handig want veel van de meubels in de babykamer zijn geen lang leven beschoren, omdat een baby nou eenmaal snel groeit. Stokke® Sleepi™ kun je gebruiken als wiegje. De ovale vorm van het bedje geeft je baby een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Je maak van je wiegje op deze manier echt een warm nest. Groot voordeel is dat het wiegje erg compact is en weinig ruimte in neemt, ook ideaal voor kleinbehuisde en op de ouder slaapkamer. Het wiegje heeft ook nog eens wieltjes en is daardoor makkelijk verplaatsbaar. De Stokke® Sleepi™ Mini is eenvoudig om te bouwen tot Stokke® Sleepi™ ledikant, waardoor je baby in dezelfde vertrouwde bedje kan blijven slapen. De hoogte van de bedbodem kunnen je aanpassen passen naarmate je kind groeit. Als je baby begind met klimmen kunt je één van de zijkanten verwijderen van zijn/haar bedje zodat je zelf bij beter bij je kindje kan komen maar je kindje ook het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid kan leren ervaren. Tot slot kun je Stokke® Sleepi™ ook nog als juniorbed gebruiken voor kids tot +/- 10 jaar oud. Liever een ander bed? Je kunt de Stokke® Sleepi™ ook als bedbank gebruiken in de kinderkamer en hij is zelfs om te bouwen tot twee losse stoelen.

Bronnen: (foto) TV programma Koffietijd en Stokke.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com