Menu
Babykamer & Kinderkamer inspiratie / Interieur inspiratie

Interieur | Kinderkamer in stoere voetbal stijl

 Interieur | Kinderkamer in stoere denim + voetbal stijl
Interieur | Kinderkamer in stoere voetbal stijl.
Stel jouw zoon (of dochter) is een enorme voetbal liefhebber en zou niets liever willen dan een kinderkamer in voetbal stijl. Als ouder wil je daar aan tegemoet komen maar het niet te bont maken met felle kleuren zoals een grasmat groene muur. Ik geef jou tips hoe een super stijlvolle voetbal kamer kunt creëren met een goede basis kleuren en die stoer en alledaags zijn.
Ben je geen fan van grasmat groen en muur print van grote voetbal velden, kies dan eens voor als basis de stoere kleuren donkerblauw Denim, grijs en wit. En combineer daar de favoriete clubkleuren van je kind en de woonaccessoires bij. Je creëert met deze kleuren en daarbij basic woonaccessoires ook nog eens een tijdloze kamer die in een handomdraai aangepast kan worden wanneer de ‘voetbalgekte’ ineens voorbij mocht zijn. Praktisch toch?
 
Interieur | Kinderkamer in stoere denim + voetbal stijl
Mooie rustige en stoere kleuren zijn Spacios Grey, Blueberry Dream en Fresh linnen van Flexa. Mocht je daar een mooie groentint bij zoeken dan is Early Dew echt een hele fijne kleur in combinatie met de bovenstaande kleuren. Hiervan kun je ook relatief grote kleurstalen in de bouwmarkt krijgen zodat je thuis kunt kijken hoe de kleur in de ruimte zal uitpakken.
Op de bovenstaande foto zie je de volgende producten:
Voetbalbehang € 45,00- per rol van BoråsTapeter – Fotboll, HKLiving metalen draaikruk € 129,95– ook verkrijgbaar in de onderstaande mini webshop van Stijlvol Styling.
Ook leuk (ook voor papa 😉 een voetbaltafel. Vergeet de locker kast en een stoer vervoersmiddel niet 😉 Er zijn ook leuke vloerkleden en lampen in voetbal vorm verkrijgbaar.
Interieur | Kinderkamer in stoere denim + voetbal stijl
Stijlvol Styling shoplist:
Voetbaltafel voor kids – Maisons du Monde €499,-, vloerkleed €29,95- en lamp €38,95- gezien bij voetbalkamer idee.
Lockerkast één deurs van WOOOD €249,-.
Loopfiets van Pinolino €69,00-. Tevens heeft HKLiving hele stoere kleinere locker kastjes als nachtkastje, verkrijgbaar in de onderstaande mini-webshop van Stijlvol Styling.
   
voetbal muurstickers, voetbalkamer
voetbal muurstickervoetbalmuursticker
Uiteraard zijn muurstickers (mits met mate gebruikt) altijd een hele goede oplossing om snel een thema in een kamer neer te zetten. Ze zijn er in alle vormen in maten de bovenstaande drie zijn van:
Set van 4 voetballen € 49,00, Muursticker van voetballer verkrijgbaar in 22 kleuren € 65,00, of kies je toch liever de handige schoolbordmuursticker waar je ook nog op kunt tekenen € 24,00
 
 

Interieur | Kinderkamer in stoere denim + voetbal stijl

Deze gave muurposter zijn verkrijgbaar in de Etsy shop van TheEducatedOwl.
Vanaf €21,09 voor 4 stuks in de gewenste kleur naar keuze.

Interieur | Kinderkamer in stoere denim + voetbal stijl

Deze bovenstaande muurposter is uit de Etsy shop van Danadecals
Vanaf €27,87 (kleur is naar keuze)
Prettige wedstrijd!
About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com