Menu
Interieur inspiratie / Kleur inspiratie / Kleur- en interieur trends / Populair op Stijlvol Styling / Slaapkamer / Woontips / Woontrends

Interieur & Kleur | Stoer & Tijdloos – Koper in je interieur

Interieur & Kleur | Stoer & Tijdloos – Koper in je interieur.
Stoer, tijdloos, makkelijk te combineren, warm en een ware trend. Durf te kiezen voor koper in je interieur! Je vind het mooi of afschuwelijk. Ik zelf kan hier best van gaan houden als het subtiel wordt toegepast. Koper is mooi te combineren met zwart, grijstinten en wit. Maar ook met pasteltinten kan deze koperkleur geweldig matchen.


Duur? ‘Wie goed zoekt goed ontmoet’ is mijn shop tip. Er zijn gelukkig ook op moment veel metalen koperkleurige woonaccessoires voor diegene die een kleiner budget hebben. Koper oranje (Copper orange) is overigens de trendkleur voor 2015! Meer weten? Lees dan ook: Copper orange kleur van het jaar 2015.

In dit artikel wil ik jullie graag laten zien wat er zoal op de markt is qua koperkleurige woonaccessoires en hoe deze trend toe te passen in je interieur. Laat je inspireren!

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com