Menu
Interieur inspiratie / Lifestyle, liefde & wonen / Samenwerking / Shop the look / Woonnieuws

Interieur | Kom tot rust met de Rituals Private Collection

RITUALS PRIVATE COLLECTION - woonblog StijlvolStyling.com - styling: SBZ Interieur Design

Ik schrijf deze blog terwijl de regen keihard tegen de ramen slaat en de wind ons huis lijkt aan te vallen. Buiten is het guur, koud en nat maar hier binnen is het fijn, warm en ontspannen. Op tafel staan de geurkaarsen uit de nieuwe Rituals Private collection te branden, ze verspreiden een subtiele bloemige geur die mij doet denken aan mijn zomer in het zuiden van Frankrijk. De nieuwe Rituals Private Collection is bij ons thuis echt een schot in de roos. In deze blog vertel ik meer over de allernieuwste Rituals home lijn.

RITUALS PRIVATE COLLECTION - woonblog StijlvolStyling.com - styling: SBZ Interieur Design

RITUALS PRIVATE COLLECTION

Rituals heeft sinds oktober een nieuwe luxe interieur lijn. De allernieuwste Rituals Home lijn is de luxe Private Collection. In deze collectie staan die bloemengeuren centraal: Sweet Jasmine, Orris Mimosa en Imperial Rose.
Daarnaast is de Private Collection uitgebreid met nieuwe producten: Parfum d’Interieur, Kitchen Set, Cartridges en Fragrance Sticks (mini).
Het Parfum d’Interieur is verkrijgbaar in de geuren Wild Fig, Sweet Jasmine, Imperial Rose, Savage Garden, Green Cardamom en Black Oudh. Zo geef heel gemakkelijk iedere ruimte zijn eigen geur passend bij de stijl en sfeer. Van energiek tot ontspannend.

De nieuwe Private Collection Cartridges voor de Perfume Genie – de innovatieve, draadloze perfume diffuser . Ideaal want via de app verspreid je op elke moment de geur van jouw voorkeur en ook nog eens in de gewenste intensiteit. Elke cartridge gaat tot wel 270 uur mee!

Naast de heerlijke geuren zijn de producten ook nog eens een lust voor het oog en gaat mijn stylisten hart sneller kloppen door de vele styling mogelijkheden.

Review

Subtiel en niet chemisch, ontspannend en een goede toevoeging aan ieder type interieur. Zo zou ik de geuren uit de Home Collection omschrijven. Dat allemaal in een stijlvolle verpakking in champagne goud, wit of zwart. De producten vindt ik zelf ideaal voor styling van badkamers en toiletruimte maar ook zeker voor de woonkamer, keuken en luxe slaapkamers.

Stylingtip: De nieuwe kitchen set uit de Private collection bestaande uit een handzeep en handbalsem in een luxe flacon staan erg mooi op één van de Rituals trays van marmer welke er is in blauw-grijs geaderd en wit natuursteen (deze accessoires zijn verkrijgbaar bij de Rituals boetiek).

Inspirerende samenwerking met Rituals.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com